Sore, ţi-au crescut sânii odată cu burtica!

sore14-vedete-20-cm-tifetz-.jpg

Sore la prima apariţie după anunţul sarcinii
Foto: Sever Gheorghe

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Sore e toată numai un zâmbet, de patru luni, de când a aflat că va deveni mămică. Deşi are insomnii şi pofte, solista nu stă toată ziua în vârful patului, ci iese în lume, la evenimentele mondene, unde nu vorbeşte decât despre viaţa de graviduţă.

Petrecerea OK! – “James Bond Party” organizată de revista OK!, la Le Chateau, a adunat, joi seară, toată crema show-biz-ului românesc. Cătălin Botezatu, Claudia Pavel, Claudia Pătrăşcanu sunt doar câteva dintre vedetele care şi-au etalat ţinutele de gală. Multe reprezentante ale sexului frumos au încercat să fie ”Bond Girl”, printre acestea şi Sore (25 de ani), care şi-a etalat pentru prima oară burtica de graviduţă la un eveniment. Ţinuta neagră, purtată de blondină, a atras toate privirile, pentru că deşi era lungă până-n pământ şi destul de largă, decolteul era mai mult generos, punându-i în evidenţă sânii care i-au crescut vizibil, de când e însărcinată.  Cântăreaţa a anunţat că va avea o fetiţă cu iubitul ei, avocatul Mircea Julean, cu care are o relaţie de peste doi ani. “Sunt extrem de fericită că voi deveni mamă. Este o senzaţie specială, deşi noaptea am insomnii, iar ziua am pofte”, ne-a declarat viitoarea mămică. Ea nu s-a retras din muzică, ci chiar în această perioadă le pregăteşte multe surprize fanilor.

Şi ei au făcut furori la cheful cu tema James Bond

Roxana Nemeș și-a adus la chef noul iubit

Senzuala solistă s-a despărțit de impresarul Radu Groza și s-a cuplat cu afaceristul Călin Hagima, pe care l-a adus, ca pe un trofeu, la petrecerea OK! Blondina era vizibil fericită la brațul noului ei iubit, care a copleşit-o cu gesturi tandre.

roxana14-vedete-2-col-nemes.jpg

Foto: Sever Gheorghe

Cuplul s-a asortat perfect, Roxana purtând o rochie elegantă, neagră, iar Hagima, un costum negru și cămașă albă. “Călin nu e vedetă. Se obişnuieşte greu cu astfel de petreceri, mai ieşim, dar nu foarte des. Suntem la început de relaţie şi vom vedea cum va merge”, a declarat Roxana Nemeş pentru Click!

Miron Cozma, la braț cu o solistă sexy

cozma14-vedete-2-col-cozma.jpg

Foto: Sever Gheorghe

Colaborare-surpriză! Solista Alya (26 de ani), care a lansat recent piesa „Trafic”, a pus ochii pe excentricul Miron Cozma (61 de ani). Nu, nu-l vrea de iubit, ci doar ca actor în videoclipul pe care îl va filma în curând. „Am vrut ca în noul meu videoclip să apară chiar Miron Cozma. Îl consider un personaj alături de care pot contura o poveste de dragoste, cu bune şi cu rele. L-am admirat dintotdeauna, e un bărbat puternic, pe care orice femeie şi-l doreşte alături”, ne-a spus Alya. “Marinela Niţu, fosta mea iubită, o să-şi bage unghia în gât când va vedea că apar în videoclipul Alyei. Ea nu era deschisă la nici o propunere, nu voia să facă nimic din ce-i ziceam”, ne-a povestit Miron Cozma.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

 • james bond party

  Miercuri seară universul creat de scriitorul britanic Ian Fleming în cărţile de ficţiune James Bond a fost recreat în Bucureşti la cea mai mare petrecere tematică a anului. OK! Magazine a organizat la Le Chateau evenimentul OK! James Bond Party, de unde Click! vă oferă imagini exclusive.

 • miron cozma

  S-au despărțit, dar n-o poate uita! Orice ar face, Miron Cozma (61 de ani) tot la Marinela Nițu se gândește. Miercuri, 28 octombrie, fostul lider al minerilor a trimis câteva săgeți otrăvite către fosta sa iubită, la OK! James Bond Party. Miron Cozma a venit însoțit de cântăreața Alya și a anunțat că va apărea în cel mai nou videoclip al artistei. ”Marinela Nițu o să-şi bage unghia în gât când va vedea că apar în videoclip”, a puctat Cozma.

 • andreea banica

  Au intrat pentru o seară în pielea personajului James Bond. Vedetele autohtone s-au transformat în spioni, la cea mai tare petrcere tematică a anului, organizată de revista Ok!. Or fi fost domnii eleganţi, dar doamnele au atras toate privirile. Rochiile lungi şi sexy le-au scos în evidenţă trupurile apetisante.

 • roxana nemes

  L-a uitat pe Radu Groza (43 de ani)! Roxana Nemeş (26 de ani) a venit, miercuri seara, la braţul noului ei iubit, omul de afaceri Călin Hagima. Cei doi au radiat de fericire la petrecerea Ok! Magazine, semn că le merge bine împreună.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5