Sore a petrecut cu tort, baloane, dar fără invitați. Fetița ei a împlinit 4 ani

erin-sore.jpg

Micuța Erin și mămica ei celebră, Sore
Micuța Erin și mămica ei celebră, Sore

Sore Mihalache, solista care a făcut parte din trupa LaLa Band și care a jucat în serialul „Pariu cu viața” (PRO TV, 2011 - 2014), are o familie frumoasă și o fiica superbă care a împlinit 4 ani pe 25 martie. Sore Mihalache i-a pregătit micuței o petrecere atipică, atât cât și-a permis în actualele restricții impuse de pandemie.​

Sore Mihalache (30 de ani) și iubitul ei, avocatul Mircea Julean, și-au sărbătorit fetița pe 25 martie. Fiica lor, Erin, a împlinit patru anișori și cu această ocazie, au organizat o petrecere cu totul specială. „Patru ani. O petrecere atipică, fără copii sau invitați, cu tort făcut în casă, dar totuși, ai fost emoționată ca întotdeauna. Ești o copilă minunată, blândă, bună, plină de iubire și fericire, râzi cu gură până la urechi mereu, apreciezi fiecare gest micuț și împrăștii sclipici invizibil pe oriunde mergi. Ai patru ani și de tot atâta timp ai făcut din mine un om fericit, echilibrat și recunoscător pentru fiecare zi. La mulți ani, minunea mea și îți mulțumesc pentru iubire!”, a spus Sore pe conturile sociale. Sore a postat și imagini cu tortul de ciocolată decorat cu fluturași. Vedeta a cumpărat decorațiuni și baloane pe care le-a pus prin casă. Sore și Erin au răspuns la telefoanele și la mesajele de felicitare primite de-a lungul zilei. Sore și-a întâlnit iubitul datorită Alinei Eremia care le-a făcut cunoștință.

erin-petrecere-4-ani-sore.jpg

Erin, fiica lui Sore, petrecere aniversară la 4 ani
Erin s-a simțit perfect la petrecerea din ziua când a împlinit 4 ani

Sore a făcut-o pe Erin actriță în videoclip

În urmă cu câteva săptămâni, Sore a lansat videoclipul piesei „Ce faci, fată?” în care apar prietenele ei, dar și micuța Erin alături de prietenele ei de la grădiniță. „Erin știa că filmează în videoclip și a repetat două săptămâni. Își imagina cum va fi, nu a dormit cu o noapte înainte de filmare. Ea și cântă foarte bine”, ne-a spus Sore care a fost regizor și scenarist pentru acest nou videoclip. În plus, Sore a lansat și colecția de haine „Ce faci, fată?” care e inspirată din videoclip și realizată în atelierul vedetei. „Este o colecție de 5 piese în ediție limitată, am reinterpretat uniformă și pe lângă asta am lansat platforma cefacifata.ro, unde ne întâlnim noi, fetele de toate vârstele, să ne recâștigăm încrederea sau să ne punem pe picioare când este nevoie”, a mai spus Sore.

Sore - Ce faci, fata? (Official Video)

Citește și:

Sore, videoclip excentric pentru noua piesă «Lângă tine»

Sore, declarații inedite despre nuntă: «Suntem de peste 5 ani de zile împreună»

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1