Sore este pregătită să poarte rochia albă: «Ne-am promis unul altuia»

sorrre.jpg

Sore Mihalache
Foto Instagram

Sore Mihalache a explicat cum vede ea o relație perfectă. Nu are nevoie de conversații lungi, ci de activități pe care cei doi trebuie să le facă împreună. Artista a mărturisit că până și vizionarea unui film sau chiar lucrururile pe care le fac în casă sunt drăguțe și trebuie să existe într-o relație.

Fosta membră a trupei Lala Band a declarat că au un copil cuminte care nu le face probleme și a mărturisit că relația cu tatăl copilului ei este una puternică.

"Testul unei relaţii este ca tăcerea să fie plăcută. Pentru noi, momentele în care nu vorbim, doar ne petrecem timpul împreună, văzând un film sau făcând orice alte lucruri prin casă, ele sunt plăcute şi sunt drăguţe. În primul an de viaţă chiar este un test major pentru cei doi părinţi, pentru că la primul copil, întotdeauna, temerile sunt mai mari şi pe noi ne-a unit foarte tare. Am avut noroc şi de un copil cuminte şi atunci când vezi ce minune ai putut să aduci pe lume, şi când îţi dai seama cât de norocos eşti că ai întâlnit persoana aia cu care ai putut să faci un miracol", a spus Sore pentru Antena Stars.

Zoom
Sore Mihalache și iubitul ei
Foto Click!

Sore a mărturisit că este logodită, însă nu vor face nunta anul acesta. Cei doi s-au promis unul celuilalt, însă nu este pe primul loc acest lucru.

"La un moment dat da (n.r. nunta). Sunt logodită, sunt promisă, ne-am promis unul altuia, dar nu am făcut din asta o prioritate. Clar anul acesta nu, probabil într-o vară, trebuie doar să ne organizăm. Iar eu cu planificarea timpului, cu un an înainte ştiu că se face pentru a-ţi planifica nunta, eu stau cam prost", a mai spus Sore. 

loading...
Loading...

Citește și

  • sore se marita

    După ce a anunțat că e gravidă, Sore Mihalache (25 de ani) e pregătită să facă pasul cel mare. Artista a fost cerută în căsătorie cu ajutorul cățelului ei, Dot. Iubitul ei, avocatul Mircea Julean, i-a agățat patrupedului inelul de gât, un mod inedit de a o surprinde pe blondină.

  • foto

    În contextul în care tot mai multe actrițe au declarat că au fost abuzate sexual de producătorul american Harvey Weinstein, multe femei și-au făcut curaj și au spus și ele prin ce drame au trecut. Nu doar actriţele au suportat avansuri neplăciute şi au fost victimele abuzurilor colegilor sau superiorilor. Fosta membră a trupei "LalaBand", Sore a avut curajul de a povesti momentele de groază prin care a trecut.