Sorana și-a făcut reclamă la pantofi cu sfârcurile la vedere

12-13-vedete-sorana-colectie-alta.jpg

Sorana știe că reclama e sufletul comerțului, așa că și-a lăsat sutienul acasă
Foto: Ștefan Ovidiu

Sorana Mohamad (34 ani), fosta solistă a trupei ASIA, a lăsat-o mai moale cu muzica și a intrat în afaceri. Artista s-a asociat cu un designerul de pantofi Eugen Olteanu, și, împreună, au lansat o linie de încălțăminte.

Ei au bătut palma la începutul lunii ia-nuarie, iar duminică, în cadrul evenimentului “Bucharest Fashion Week”, Sorana a defilat pe podium pentru a-și promova pantofii. Ca să atragă atenția asupra colecției, ea a purtat un tricou  alb, perfect mulat pe trup, prin care i se vedeau sfârcurile: ”Sunt în mod evident o mare iubitoare a pantofilor. Nu am numărat niciodată câte perechi am, dar cu siguranță depășesc suta. Sunt într-o permanentă alergătură, astfel că îmi place să am încălțăminte comodă”, ne-a spus Sorana, care s-a bucurat de un real succes la Festivalul de Modă desfășurat la un centru de evenimente de lux din Otopeni. 

 

Loading...

Citește și

  • Fosta componentă a trupei A.S.I.A., Sorana Mohamad (33 de ani), a suferit un șoc, în momentul în care a aflat că soțul o înșală la greu, astfel că, după numai doi ani de căsnicie, a luat decizia să divorțeze.

  • Sorana salon infrumusetare slabire rowe

    Recent, Sorama, fosta solistă a trupei A.S.I.A., a împlinit 34 de ani și este mai hotărâtă ca niciodată să arate ca un manechin. În ultimele luni, cântăreața care a virat spre afaceri a ținut un regim alimentar sever, ca să poată slăbi rapid zece kilograme, și acum vrea să-și tonifieze pielea.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1