Sora lui Sergiu Nicolaescu, de patru zile în spital. Văduva regizorului, în vacanță

mare5-87987.jpg

Iolanda Nicolaescu ne-a spus, anul trecut, în vară, că Dana urma să se recăsătorească

Săptămâna trecută, Iolanda Nicolaescu (90 de ani) a fost dusă cu ambulanţa la spital şi, de atunci, se află pe perfuzii. Deşi ar trebui să aibă grijă de ea, cumnata sa, Dana Nicolaescu (39 de ani), se distrează în vacanţă.

Pentru prima oară în ultimii nouă ani, sora regretatutului regizor Sergiu Nicolaescu a ieşit din apartamentul, pe care îl are la mansarda vilei defunctului său frate, de pe strada Zambaccian. Din nefericire, Iolanda Nicolaescu, despre care se ştie că are probleme de sănătate la nivelul picioarelor, a fost dusă, săptămâna trecută, la Spitalul Elias, cu ambulanţa. „Nu mai mânca de câteva zile, aşa că au internat-o. Am fost ieri (n.r. duminică) la ea. Este conştientă, dar slăbită din toate punctele de vedere. Este pe perfuzii”, ne-a declarat Marga, o prietenă veche de-a Iolandei. Aceasta ne-a mai spus că, la spital, o însoţeşte femeia care are grijă de casa Danei Nicolaescu, văduva regizorului. „Dana este în vacanţă în străinătate. A plecat înainte să fie dusă la spital doamna Iolanda şi încă nu s-a întors. Cu ea stă femeia angajată de Dana, care a fost foarte reticentă când m-a văzut acolo, deşi ştie că mă cunosc demult cu doamna Iolanda şi că niciodată n-am profitat de pe urma acestei prietenii sincere”, a adăugat Marga. 

nevast8987.jpg

Dana Nicolaescu

 

Un an după moartea maestrului, Iolanda şi Dana nu şi-au vorbit şi au avut şi un proces, deoarece bătrâna a constestat în instanţă testamentul lăsat de fratele său. Potrivit acestuia, toată averea a fost lăsată Danei. În 2014, cele două s-au împăcat şi au încheiat un contract de vânzare-cumpărare al apartamentului Iolandei, cu clauză de întreţinere. Conform actului, Dana se obligă să aibă grijă de cumnata sa până la moarte: să-i plătească întreţinerea, menajul, mâncarea, medicamentele. În plus, îi dă 1.500 de lei pe lună şi i-a deschis un cont cu o sumă de bani.

serj434.jpg

Sergiu Nicolaescu

 

Sergiu Nicolaescu a decedat în 3 ianuarie 2013, la vârsta de 82 de ani, în urma unor complicaţii cardiace şi pulmonare severe. Trupul neînsufleţit al cineastului a fost incinerat pe 5 ianuarie, la crematoriul Vitan Bârzeşti din Bucureşti, cu onoruri militare, la ceremonie participând familia, prietenii şi apropiaţii regizorului.

Loading...

Citește și

  • Nu există român să nu îl ştie pe Sergiu Nicolaescu. Totuşi, joi, 13 aprilie, când ar fi împlinit 87 de ani, puțini oameni şi-au amintit de celebrul regizor, decedat în ianuarie 2013. Au venit la troiţa de la studiourile Buftea doar cinci vechi prieteni.

  • Dana Nicolaescu (36 de ani) a rămas văduvă în urmă cu trei ani şi jumătate, când regizorul Sergiu Nicolaescu a murit. De atunci, a fost văzută doar în haine negre, tristă şi singură. Apropiaţii spun, însă, că de ceva vreme, Dana iubeşte din nou.

  • Iolanda Nicolaescu a avut o zi frumoasă marţi, când a împlinit 88 de ani. Sora regretatului regizor Sergiu Nicolaescu a fost vizitată de prieteni, iar de la cumnata sa, Dana (37 de ani), a primit un cadou scump.

  • La mai bine de doi ani de la moartea regizorului, văduva sa, Dana Nicolaescu (38 de ani), a reuşit să renoveze vila de la malul mării. Iniţial, soţia lui Sergiu Nicolaescu vroia să vândă casa în care se retrăgea maestrul, vara.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1