Sora lui Marcel Pavel a ajuns la spital, infectată cu Sars-Cov-2! Cum a trecut Gina prin boală

gina-marcel-pavel.jpg

gina si marcel pavel canta
Gina, sora lui Marcel Pavel, a făcut o formă mai ușoară de Covid-19 decât artistul
foto: arhiva personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Marcel Pavel (61 de ani) a mai trecut odată prin coșmarul Covid! Artistul, care a fost infectat cu noul coronavirus în urmă cu 14 luni și a stat două săptămâni internat în stare gravă la Matei Balș, a avut de tras, recent, și cu sora lui, Gina.

Sora lui Marcel Pavel a fost depistată pozitiv cu virsul Sars-Cov-2, iar artistul, speriat, a internat-o imediat la Spitalul Matei Balș.

Din fericire, sora artistului, care este tot cântăreață, a avut o formă mult mai ușoară a bolii și a fost externată în urmă cu câteva zile. “Sora mea tocmai a ieșit din spital! S-a declanșat acasă boala, dar mi-a fost mie frică și, știind ce am pățit eu, am aranjat să meargă imediat la spital, la Matei Balș! Ea a avut însă o formă mult mai ușoară. Eu am avut boala acum 14 luni, dar nu mi-am făcut încă vaccinul. Cred că-l voi face pentru că am avut multe evenimente și în afara țării“, a declarat artistul la „Xtra Night Show”. 

Marcel Pavel: „Am trecut prin momente cumplite!” 

Deși au trecut șase săptămâni de la moartea mamei sale, Marcel Pavel nu și-a revenit încă. Artistul a avut o relație specială cu mama lui, iar moartea acesteia l-a pus la pământ. „A fost o perioadă foarte urâtă pentru mine. Am trecut prin momente cumplite anul acesta, și anul trecut, dar anul acesta a fost groaznic. Încerc să-mi revin și sper să reușesc să trec cu bine. Am sufletul terminat!”, a mai spus artistul.

Citește și:

Marcel Pavel, mărturii după infernul COVID-19: „Am tușit sânge, am făcut 45 de injecții, nu am mâncat 7 zile. Am fost șocat"

Marcel Pavel are coronavirus. Toată echipa de la «Te cunosc de undeva» în pericol?

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5