Sora Deliei, gravidă în opt luni, arată trăsnet în costum de baie. «În sfârșit, singuri în vacanță»

oana-sora-delia.jpg

oana sora deliei
Oana se află în Dubai, împreună cu soțul ei
foto: arhivă personală/Instagram

În timp ce Delia cutreieră lumea de vreo trei săptămâni încoace, sora ei mai mică, Oana, abia a găsit câteva zile libere pentru o escapadă în Dubai. Frumoasa solistă, care cântă în trupa de baking-vocals a Deliei, s-a fotografiat în costum de baie, gravidă în opt luni, și trebuie să recunoaștem că arată senzațional.

După cum însăși a anunțat, Oana, mezina familiei Matache, mai are 9 săptămâni și își va strânge în brațe băiețelul. ea și soțul ei, Răzvan Miheț, mai au o fetiță, Jessica, în vârstă de un an și o lună. Acesta este și motivul pentru care reușesc să plece atât de greu în vacanțe, iar în ultima vreme au avut și ceva probleme cu cea mică. Dar iată că zilele acestea se află în Dubai, iar blondina Oana savurează la maximum această escapadă.

oana-sora-delia-1.jpg

oana matache
Oana este însărcinată în 31 de săptămâni
foto: arhivă personală

"Am reușit, în sfârșit, să fugim! După o lună în care Jess a fost răcită de câteva ori, nopți nedormite, aspirații nazale și chinuiala administrării de antibiotic... we did it! (n.r. am reușit). Suntem singuri în vacanță. Mă rog, e și baby boy (băiețelul din burtică) cu noi, dar e cuminte. N-are prea multe pretenții din burtică", a scris Oana pe Instagram, în dreptul unei imagini cu ea în costum de baie. Arată senzațional, radiază și nu a luat prea multe kilograme în sarcină. Fanii au întrebat-o imediat dacă a avut voie să zboare cu avionul, ținând cont că sarcina este destul de avansată, iar Oana a scris că a obținut bilet de voie de la medicul ei, adică un certificat care îi permite să se urce în avion.

oana-matache-sora-deliei.jpg

oana matache
La plajă, cu bebelușul din burtică
foto: arhivă personală

 

Citește și:

Cu cine s-a măritat sora Deliei? Iată ce face soțul Oanei

Cele mai sexy poze cu sora Deliei! Mai are puţin şi se mărită!

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Sora Delilei este însărcinată cu al doilea copil! După ce a devenit mămică pentru prima oară de curând, Oana Matache, sora Deliei, a vrut neapărat să-i ofere fetiței ei un partener de joacă. Deși Oana a anunțat că este extrem de fericită că este din nou însărcinată și că bebele are deja 4 luni în burtică, se pare că micuța ei, Jessica, nu este prea încântată de sexul bebelușului.

  • Oana Matache, sora Deliei, a publicat pe rețelele de socializare câteva imagini cu burtica de gravidă la vedere, sarcina ei fiind deja una avansată, aceasta fiind însărcinată în 6 luni. Oana a pozat fără sutien, purtând doar o geacă de blug de culoare albastră și o pereche de jeanși.