Sora Antoniei, şi frumoasă, şi talentată! Alessia este campioană la înot

14-antonia.jpg

Antonia se mândrește cu performanțele sportive ale surioarei

Cântăreața Antonia are o soră mai mică, dintr-o altă relație a tatălui său, Mihai Iacobescu, alături de care s-a pozat adesea, imagini care le-au adus, pe conturile sociale, sute de aprecieri.

Alessia are 9 ani și moștenește frumusețea familiei Iacobescu. În plus, este pasionată de sport, în special de înot, unde face și performanță.

Anul trecut, micuța Alessia a obținut medalii la competiții, adunând un munte de premii. Sora mai mare, Antonia, are motive de mândrie: „Suntem în relaţii foarte bune. Mă înţeleg de minune cu actuala soţie a tatălui meu, Bianca. Îi vizitez, mai ales că îmi e foarte drag să o văd pe fetiţa lor, surioara mea. Îi duc mereu cadouri”, povestea celebra artistă în urmă cu câțiva ani. 

Loading...

Citește și

  • Antonia a confiscat toate "inimioarele" din Instagram cu aceste fotografii, în care nu-ți poți luat ochii de la corpul ei lucrat cu efort la sala de sport, dar sculptat, pe alocuri, și de medicul estetetician. Antonia are o singură operație estetică, la nivelul sânilor, pe care a recunoscut-o fără fițe.

  • antonia

    Antonia și Alex Velea s-au mutat anul acesta într-o casă spațioasă, situată pe malul unui mic lac, într-o zonă selectă din Pipera. Locuința ferită de privirile curioase îi permite Antoniei să treacă mai ușor peste izolare și să se bucure de razele soarelui în curte, îmbrăcată sumar. De când și-a înlocuit implanturile mamare, Antonia încarcă pe Instagram diferite fotografii, în costum de baie, în care își etalează corpul îndelung lucrat la sală.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1