Sonia Trifan şi-a „reparat” faţa cu 1.800 de euro. Iată cum arată acum!

sonia_trifan_3.jpg

Sonia Trifan, fără cearcăne, cu buze mai mari şi sprâncene conturate
Sonia Trifan, fără cearcăne, cu buze mai mari şi sprâncene conturate

Odată cu primăvara, a vrut să-şi împrospăteze şi ea imaginea. Astfel, Sonia Trifan a petrecut o zi în cabinetele medicilor esteticieni şi a ieşit „alt om”.

Primul cabinet în care a intrat înainte de Paşte a fost cel al medicului Florin Juravle unde şi-a făcut o mărire de buze cu acid hialuronic, şi-a reconturat faţa şi şi-a umplut cearcănele. „Sunt extrem de încântată de rezultat, practic, m-a întinerit cu 10 ani”, a declarat creatoarea de modă. Marea ei nemulţumire ţinea de sprâncene, care nu mai erau „în cea mai bună formă”, fiind pe alocuri jumulite. Dorind să remedieze şi această problemă, Sonia a apelat la esteticianul Oana Georgiana Văduva, care i-a făcut micropigmentare de sprâncene.

„Nu mi-am dorit sprâncene tatuate ca la circ, am vrut ceva finuţ, care să-mi pună în valoare trăsăturile feţei şi să arate ca sprâncenele naturale”, mai spune Sonia. „Tehnica aceasta de micropigmentare se numeşte «tehnica Moscova» şi presupune redesenarea firelor de păr din sprânceană, imitând perfect culoarea, grosimea şi orientarea celor naturale. Partea bună este că, în afară de umplerea golurilor din sprâncene, realizată prin umbrire, putem masca cicatrici, putem retuşa tatuaje mai vechi, fără a deteriora firele naturale. Durata de viaţă a noilor sprâncene este de un an şi jumătate”, explică experta în dermato-cosmetică. La sfârşit, Sonia a scos din buzunar 1.800 de euro, însă e extrem de mândră de noul look.

sonia_trifan_1.jpg

Aşa arăta Sonia înainte de intervenţii
Aşa arăta Sonia înainte de intervenţii
Loading...