Sonia Trifan, pe masa de operaţie înainte de nuntă! Ce a păţit

Sonia Trifan e mândră de noul ei nas

Sonia Trifan e mândră de noul ei nas
FOTO: Arhiva personală
Citeste tot despre: 

Creatoarea de modă a recunoscut că a apelat la operaţiile estetice pentru a avea nasul perfect înainte de nuntă. Sonia Trifan (37 de ani) este extrem de încântată că nu i-a rămas niciun semn şi că arată mai bine acum.

''Am avut foarte mari probleme cu respiraţia. Nu am vrut să am un nas ca Michael Jackson, să se vadă că am avut o operaţie. Am vrut unul decent. Aveam un început de cearcăne destul de puternice. De când cu operaţia, nu mai am. La mine nu a fost nevoie de altă schimbare decât rinoplastia'', a dezvăluit Sonia Trifan în cadrul emisiunii ''Teo Show'', de la Kanal D.

În vara anului următor, designerul şi iubitul ei Lucian vor să se căsătorească, iar blonda se ocupă de toate detaliile pentru ca totul să fie perfect: ''În cei doi ani de relaţie am primit 2 inele, dar nu mi-au plăcut pentru că nu erau perfecte. Am vrut să fie cum am visat de mică şi din acest motiv luna aceasta iubitu meu m-a rugat să mă uit şi să îmi caut un inel pe care l-aş purta. După 3 zile de căutări, l-am găsit. Trebuie să mai aştept câteva zile până ajunge din America şi sunt nerăbdătoare. Nunta va avea loc la vară şi vreau ca totul să fie pus la punct până atunci pentru ca evenimentul să fie perfect'', a povestit blonda pentru emisiunea Click!, de la Prima Tv.

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Când intri în casa Soniei Trifan, ai impresia că pătrunzi într-o altă lume. Mobilă cu specific oriental, statuete reprezentându-l pe Buddha, măsuţe cu piele de vacă, toate acestea dau încăperilor un aer exotic. Inclusiv mirosul este de beţişoare parfumate, asiatice.

  • În calitate de concurentă la emisiunea „Să gătim româneşte", de la Euforia Tv, Sonia Trifan a îmbinat perfect utilul cu plăcutul. Astfel că, după 14 ore de gătit continuu, designera nu a luat în seamă durerea de picioare şi oboseala acumulată după pregătirea celor 4 feluri de mâncare, ci a încercat să îşi destindă colegii cu glume.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1