Sonia Trifan îşi dresează câinele să-i aducă verigheta la altar

6-7-vedete-sonia-iubit.jpg

Sonia Trifan şi Andrei Neagoe s-au căsătorit civil anul trecut, iar nunta şi cununia religioasă sunt programate în luna iunie

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Nuntă mare în iunie 2017. După o relaţie de doi ani, creatoarea de modă Sonia Trifan se va căsători religios cu iubitul ei, fotbalistul Andrei Neagoe. Cavaler de onoare va fi Inimioară, maidanezul pe care Sonia l-a adoptat de la un adăpost. El are importanta sarcină să aducă verighetele la altar, iar munca de intruire a început încă de acum.

Mare iubitoare de animale, vedeta a adoptat în urmă cu trei ani o căţeluşă bătrână şi un puiuţ, botezat Inimioară. „Fetiţa are acum 16 ani, iar Inimioară 3 ani. Mi-au schimbat viaţa, am regândit totul în funcţie de ei, îi iubesc ca pe nişte copii. I-am salvat de la moarte şi mă felicit în fiecare zi pentru decizia mea”, a spus Sonia.

Este ferm convinsă că un câine comunitar nu e mai prejos decât unul de rasă, motiv pentru care îi va acorda un rol foarte important la nunta ei. Dar e nevoie de puţină pregătire, astfel că a apelat la Mihai Nae, un dresor la care multe vedete şi-au dus animalele. După un prim test, specialistul s-a declarat încrezător în inteligenţa maidanezului.

6-7-vedete-sonia-caineasdfasd.jpg

Instructorul Mihai Nae a început cursurile de dresaj cu Inimioară

„Inimioară dă dovadă de foarte mult echilibru. Este unul dintre puţinii câini comunitari pe care i-am întâlnit care nu manifestă probleme de comportament după ce au trecut prin trauma capturării de către hingheri. Asta cu siguranţă se datorează modului în care stăpâna s-a purtat cu el. Are un potenţial uriaş de a absolvi cursul de disciplină elementară, cât şi un curs superior de aprofundare a unor comenzi speciale”, explică instructorul.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5