Sonia Trifan, în depresie după despărţirea de iubit: ''Am fost la psiholog''

sonia-trifan.jpg

Sonia Trifan a început să plângă când a văzut imagini cu fostul ei iubit
Foto: Captură Kanal D

Urma să se mărite cu alesul inimii ei, dar destinul i-a rezervat altceva Soniei Trifan. Blonda s-a despărţit de iubitul ei chiar înainte de nuntă, în luna martie a acestui an. Sonia Trifan şi Lucian Drăgoiu s-au iubit vreme de 5 ani.

Creatoarea de modă a fost invitată marţi în emisiunea ''Teo Show'', de la Kanal D. Aceasta nu şi-a putut stăpâni lacrimile când s-au difuzat imagini cu fostul ei logodnic. De asemenea, a mărturisit că a suferit foarte mult după separare.

''Am fost împreună foarte mult timp. Ţin foarte mult la el. Îmi pare rău. A fost o relaţie foarte frumoasă, dar s-a terminat. Eram mult prea siguri pe dragostea celuilalt şi nu ne-am mai străduit să facem ceva pentru relaţie. Am lăsat monotonia să intervină. Nu m-a înşelat, nu l-am înşelat. Au trecut 5 luni de la despărţire, nu pot să spun că sunt vindecată complet. De un an ne-am îndepărtat unul de celălalt. Din decembrie anul trecut ne-am mutat în camere separate. Locuiam sub acelaşi acoperiş, dar dormeam separat. Să stai 5 ani cu un om şi apoi să te desparţi, ai senzaţia că viaţa ta s-a terminat. Am fost la psiholog. Trei luni nu am ieşit din casă. Doar când plimbam căţeii şi mergeam la psiholog'', a declarat Sonia Trifan la Kanal D.

Blonda a mai precizat că un alt bărbat a apărut în viaţa ei: ''A apărut cineva în viaţa mea care a început să mă facă să rad, să zâmbesc! Nu suntem împreună, doar am ieşit de câteva ori la masă, vorbim mult la telefon. Mă ajută foarte mult acest lucru", a încheiat Sonia.

Se iubeşte cu un fotbalist român

sonia-si-iubitul.jpg

Andrei şi Sonia sunt îndrăgostiţi până peste cap unul de celălalt
Foto Arhivă Personală

De puţin timp blondina s-a cuplat cu un fotbalist din provincie. Este vorba despre Andrei Neagoe, fotbalist la CSM Râmnicu Vâlcea, bun prieten cu Mihai Costea, alias Nilă, fostul iubit al Danielei Crudu.

Mijlocaşul şi Sonia Trifan se iubesc de 2 ăptămâni şi trebuie să facă naveta pentru a putea fi împreună, la fiecare de sfârşit de săptămână. „Suntem împreună de 2 săptămâni. E cea mai frumoasă perioadă din ultimul timp. Andrei mă face să mă simt fericită şi specială. Nu stiu ce ne rezervă viitorul, e prematur să vorbesc acum despre asta,  dar momentan ne bucurăm de clipă”, a declarat Sonia Trifan, pentru Click!.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1