Solistul The Motans, despre muzică: "Avem o viață și trebuie să facem ce vrem în ea"

thee.jpg

The Motans, Denis Roabeș, Artist Denis Roabeș
Denis Roabeș își dorește o femeie care să aibă mai multe stări
Foto Instagram

Denis Roabeș a declarat că pentru el muzica este un refugiu și cea mai mare pasiune a sa. A dezvăluit cum a apărut numele trupei și ce caută el la o femeie.

Denis Roabeș este solistul trupe The Motans, trupă care în ultima vreme a scos hit după hit. Colaborările cu Inna și Delia au fost un real succes de care s-a bucurat întreaga trupă. Solistul a mărturisit că este încântat de amploarea proiectului său muzical și că nu ar vrea să facă nimic altceva în viață. 

"Inspirația mă găsește pe mine. Nu e greu să ții ochii un pic mai larg deschiși și să atragi atenția la ce se întâmplă în viața ta. Din întâmplările astea te poți inspira cel mai mult. Muzica a fost mereu un hobby foarte aproape de sufletul meu. Mereu luam chitara în mâini și cântam. Am hotărât că trebuia să încerc. Trebuie să facem ceea ce visăm pentru că avem o viață.

Pe la 19 ani am început să visez motani și așa a pornit ideea trupei noastre.

Liniște combinată cu furtună caut într-o femeie. Nu are denumire. E un fel de energie. Să mă facă să mă simt eu, să-mi dea furtuna care să mă facă să vreau mai mult de la viață.

Sunt liber să fac ce vreau eu. Ca orice om trebuie să conștientizăm că sunt consecințe petntru toate lucrurile pe care le facem în viață dar nu simt nevoia să fac lucruri care ar provoca niște consecințe grave", a declarat Denis Roabeș pentru AntenaStars.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1