Soliștii fostei trupe Akcent au soţii bune de urcat pe podiumul de modă

s112-13-vedetete-0043.jpg

Adi Sînă şi Anca Serea s-au căsătorit anul trecut

Mihai Gruia şi Adi Sînă sunt deja obişnuiţi cu viaţa de familie, dar şi cu scutecele şi cu suzetele, căci sunt părinţi de ani buni. Iată însă că, sâmbăta trecută, şi Sorin Brotnei şi-a invitat iubita la altar, intrând şi el în rândul lumii. Toţi şi-au găsit neveste după care bărbaţii întorc capul pe stradă, căci sunt înalte şi frumoase.

Vă mai amintiţi de cei trei solişti chipeşi, din trupa Akcent, care în 2001 rupeau topurile muzicale cu hit-ul „Ţi-am promis”?
Deşi nu mai cântă împreună, căci Sorin Brotnei şi Mihai Gruia s-au retras din proiect şi au înfiinţat trupa, „Two”, ei au rămas buni prieteni. Între timp, s-au aşezat la casele lor.
Adi Sână s-a căsătorit  cu Anca Serea (39 de ani) în octombrie 2016, după câţiva ani de relaţie, şi au împreună trei copii: Noah (4 ani şi jumătate), Ava (3 ani) şi Moise Petru, care s-a născut pe 20 mai 2016.  

s212-13-vedetete-foto-click.jpg

Mihai Gruia şi Laura s-au căsătorit în urmă cu nouă ani

Fosta vedetă Prima TV a mai fost căsătorită cu afaceristul Filip Poplingher, dar a rămas văduvă la numai 28 de ani, după ce bărbatul a pierdut bătălia cu cancerul.
Din acel mariaj, Anca mai are doi copii, pe David (15 ani) şi pe Sara (9 ani), pe care însă Adi îi îndrăgeşte ca  pe copiii lui. Anca a participat recent la show-ul „Uite cine dansează!” (PRO TV), iar mai nou, pentru că are un chip superb, ea a făcut reclamă la şampon şi la haine.
Dar şi Mihai Gruia (35 de ani) şi-a ales o soţie frumuşică, pe Laura, cu care are doi copii.

s312-13-vedetete-foto-click.jpg

Sorin Brotnei şi Ramona şi-au jurat credinţă sâmbăta trecută

Cei doi s-au căsătorit în 2008 şi şi-au dorit foarte tare să devină părinţi. Au adoptat-o pe micuţa Ana, care acum are patru ani, iar între timp au devenit părinţii unei fetiţe, Natalia, care s-a născut pe 7 iunie 2014.  
Sorin Brotnei (36 de ani) a îmbrăcat sâmbătă costumul de ginerică. El a invitat-o la altar pe Ramona, cu care s-a căsătorit civil pe 12 iunie, anul trecut.
Naşi le-au fost celebrul bucătar Nicolai Tand şi soţia acestuia.
Mireasa a avut o ţinută impecabilă, rochia albă de mireasă punându-i în evidenţă dimensiunile de manechin.

Au cântat împreună 14 ani


Trupa Akcent s-a înfiinţat în 1999.
Adi Sînă, Mihai Gruia şi Sorin Brotnei au dat lovitura cu piesa “Ţi-am promis”, apoi cu ”Dragoste de închiriat”.
Şi-au încercat norocul, în 2006, şi la selecţia naţională pentru Eurovision, dar au ratat calificarea la mustaţă.
Totuşi, piesa ”Jockero” le-a adus un sac de bani, căci a fost preluată de multe  posturi de radio internaţionale.
Din trupă mai face parte acum doar Adi Sînă, care este şi compozitor, dar şi producător muzical de succes, lansând vedete pe bandă.
Loading...

Citește și

  • ana

    Adrian Sînă (34 de ani) și Anca Sînă Serea (31 de ani) formează unul dintre cele mai frumoase și cunoscute cupluri din showbiz românesc. Cei doi cresc împreună cinci copii și au grijă ca focul pasiunii dintre ei să nu se stingă și în căsnicia lor să nu intervină monotonia.

  • sorin brotnei nunta traditii maramures

    A fost distracţie mare în weekend la un local de la Cernica, unde Sorin Brotnei, din trupa Two, s-a căsătorit religios cu aleasa lui, Ramona. Naşii cuplului au fost Nicolai şi Monica Tand, iar petrecerea a fost una în care s-au respectat tradiţiile din maramureş. Cei două sute de invitaţi au fost serviţi la mese cu hornică din prune, iar mirii şi naşii au făcut un adevărat sepctacol când au intrat pe ringul de dans costumaţi în straie populare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1