Solista de la The Humans spune lucrurilor pe nume! Banii au câștigat trofeul Eurovision

cristina_caramarcu.jpg

cristina caramarcu humans scandal eurovision netta
Cristina Caramarcu da de pamant cu castigatoarea Eurovisionului
foto: Facebook

Mai exact, mândră de cum a cântat pe scenă alături de restul trupei și de show-ul pe care l-au susținut, Cristina Caramarcu recunoaște că nu aveau cum să câștige. Iar asta, explică ea, din cauza banilor, în couda faptului că TVR a investit sume uriașe. Nu suntem triști. N-avem vecini bogați care să ne voteze. Noi am fost la patru puncte sub linie în ambele situații. Nu știu, eu sunt foarte mândră de ceea ce am realizat", a spus Cristina Caramarcu la Antena Stars.

Mai mult, prestația reprezentantei Israelului I s-a părut mult sub nivelul altora, dar, în schimb, crede că bogăția și sumele mari de bani aruncate în joc au contat enorm. "Italia ne-a votat cu punctaj maxim. Eu am votat Albania, pe Eugen, care mi-a plăcut și el ar fi trebuit să câștige dacă era despre muzică și voce. Vorbim despre mulți bani în cazul Nettei, noi dacă intram să vedem un videoclip pe internet în ziua concursului, primeam reclamă să o votăm pe Neta", a mai explicat Cristina Caramarcu, la "Agenția Vip".

Israel a câștigat Eurovision 2018 pentru a patra oară în istorie. ”Mi-am dăruit inima și sufletul Eurovisionului”, a scris Netta pe Twitter, după finală. Netta Barzilai (24 de ani) a atras atenția încă de la început cu vocalizele sale și toată lumea a așteptat cu sufletul la gură s-o vadă pe marea scenă de la Eurovision. A cucerit Europa și are toate șansele să devină un star cu abilitatea sa de a combina un cântec serios cu dansul găinii.

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5