Solista căreia i-a murit soțul pe scenă, mireasă într-o prezentare de modă

bianca_sarbu_main.jpg

bianca sarbu
Bianca Sârbu a strălucit la Târgul de nunți
foto: Dorin Constanda

Bianca Sârbu (40 ani) a îmbrăcat din nou rochia de mireasă la Târgul de nunți Mariage Fest de la Palatul Parlamentului. Vedeta emisiunii ”Agenția Vip” de la Antena Stars a defilat cu sânii la vedere într-o rochie de mireasă sexy, pentru Casa de modă vestimentară Fashion by Laina.

Pe podium au mai urcat Paula Chirilă, dar și Ioana Voicu, fata lui Mădălin Voicu, tot în rochii de mireasă, iar Roxana Nemeș, Crina Matei și Maria Constantin au îmbrăcat costume bărbătești din colecția brandului de couture masculin Sprezza by Dragoș Săndulache, ce a adus o interpretare inedită a clasicei ținute de ceremonie pentru miri. Nuami Dinescu și Florina Constantinescu (însărcinată în cinci luni și jumătate), alături de celelalte vedete menționate mai sus, au aruncat buchete de mireasă.

paula.jpg

paula chirila
Paula Chirilă, pe podium la deschiderea Târgului de nunți
foto: Dorin Constanda

 

Ceremonia aruncării buchetelor a marcat deschiderea oficială a Mariage Fest și a oferit totodată o șansă viitoarelor mirese aflate în sală, în așteptarea magicului moment de Black Friday, în care designeri renumiți oferă spre vânzare rochii de mireasă din colecțiile anterioare la prețuri simbolice de 26 de lei, cifra emblematică pentru a sublinia celebrarea a 26 de ediții a acestui târg. Evenimentul s-a desfășurat sub bagheta magică a actorului Andrei Duban.

În urmă cu cinci ani, soţul Biancăi Sârbu, Marian, a încetat din viaţă pe scenă, la o nuntă, lăsând-o cu doi copii mici. Apoi, Bianca a fost diagnosticată cu cancer. „M-au operat de două ori. Faptul că era pe faţă a fost cumplit. În două luni am fost pe picioare. Nu urmez nici un tratament. Au scos tot, mi s-a pus piele tot de pe mine, pe obraz. Nu m-am operat la nas, a fost încă o încercare. Nu se vede cicatricea. Am fost diagnosticată cu cancer de piele. Am trecut prin multe, de-asta spun că nu se ştie câte lovituri primeşti de la viaţă”, a declarat ea, la Antena Stars.

bianca_sirbu.jpg

bianca sarbu
Bianca Sârbu, în postura de mireasă sexy
foto: Dorin Constanda

 

Anul acesta, soarele a răsărit și pe strada Biancăi. Pe 12 ianuarie, solista s-a căsătorit cu un coleg de muncă de la Antena Stars, Bogdan Romanescu, la doar o lună de când s-au cunoscut.

Loading...
 
 

Citește și