Sofia Vicoveanca, revoltată după ce s-a zvonit că are coronavirus și e în stare gravă: „Respect toate sfaturile medicilor”

sofia-vicoveanca.png

Sofia Vicoveanca, victima știrii false cum că ar fi infectată cu COVID-19
Foto: Facebook

Îndrăgita artista de muzică folclorică Sofia Vicoveanca a fost pusă în alertă miercuri, chiar de 1 aprilie, după ce mai multe rude și apropiați au sunat-o să îi verifice starea de sănătate

De asemenea, și fanii solistei au stat ca pe jar la aflarea zvonurilor potrivit cărora aceasta ar fi în stare gravă, bolnavă de coronavirus, având în vedere că vedeta locuiește la Suceava, oraș care se află în carantină.

Sofia Vicoveanca, șocată după ce s-a zvonit că ar fi în stare gravă din cauza COVID-19

Artista, în vârstă de 78 ani, locuiește în centrul municipiului Suceava, singurul oraș din România cu cele mai multe cadre medicale infectate din România (180 persoane) și aflat în carantină totală. Proasta glumă de 1 aprilie a fost lansată în mediul online, iar vestea s-a propagat cu rapiditate, mulți admiratori de-ai solistei grăbindu-se să îi ureze să treacă cu bine peste presupusa infectare cu COVID-19.

„De 1 aprilie se fac farse..Cineva a scris pe Facebook că Sofia Vicoveanca, adică eu, este infectată de virus în stare gravă. Aceluia care a ”scornit” o așa minciună, îi zic: Nu săpa groapa altuia că pici tu în ea. Sunt bine, de regulă sunt un om atent, respect toate sfaturile medicilor, stau în casăm și i-am îndemnat pe toți cei ce mă cunosc să facă același lucru. Vă rog să dați de veste că sunt bine, să știe o lume întreagă că încă sunt mute jogodii printre noi!”, a spus artista, care a asigurat că nu a părăsit domiciliul de 18 zile.

„Stau în casă, dar nu degeaba. Citesc, desenez, scriu, mă rog, lucrez la noi cântece și voi petrece  mai mult de vorbă cu prietenii, pe internet, să nu mai apară astfel de zvonuri în aceste zile tragice”, a mai explicat Sofia Vicoveanca. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1