Şoferul i-a dus lui Borcea, la spital, fripturi de lux cu tot cu ospătar

borcea9890898.jpg

Borcea a fost internat marţi seară la Cardiologie, dar asta nu-l ţine departe de luxul cu care e obişnuit

Naşul Gigi Becali n-a exagerat atunci când a spus că la supărare Cristi Borcea mănâncă şi trei kilograme de carne deodată. Drept dovadă, fotoreporterii Click! l-au surprins pe şoferul fostului boss de la Dinamo în timp ce intra în spitalul unde e internat Borcea, de trei zile, cu mai multe pungi de fripturi. Şi pentru că a fost mână largă a primit bonus şi un chelner “la pachet”.

După ce femeile din viaţa lui, Alina Borcea (29 de ani) şi Valentina Pelinel (35 de ani), s-au încăierat în presă şi la TV, iar sarcina amantei “secrete” a căzut ca o bombă în showbiz, pe Cristi Borcea (45 de ani) l-au apucat palpitaţiile la inimă, mai ales că actuala soţie s-a dus să-i ceară socoteală în arest. Cel mai “fertil” bărbat din România a ajuns marţi seară (5 ianuarie) la spital, în timp ce soaţa Alina plângea de mama focului pe canapeaua lui Măruţă, spunându-i tranşant rivalei că ea “n-are bărbat de lăsat”. Borcea a fost internat la Floreasca la secţia de Cardiologie, problemele acestuia cu inima fiind de notorietate, după ce în martie 2012 a fost operat pe cord deschis. 

Zoom
La restaurantul din Floreasca un antricot de vită costă 300 de lei

Naşul său, Gigi Becali, declara în toamnă că la supărare Borcea mănâncă şi 3 kg de carne. “Borcea e disperat cu Dinamo. Vede, ştie... am mai vorbit cu el şi zicea că a mâncat trei kile de carne, că a avut emoţii cu Dinamo. Şi i-am zis să îşi vadă de puşcăria lui să o lase pe Dinamo”, declara Becali pentru prosport.ro.

Cu mâinile “legate” din cauză că nu poate fi nici lângă una, nici lângă cealaltă pentru a le calma, Borcea îşi îneacă amarul în bombe calorice. Culmea, deşi se află sub pază, a găsit o portiţă ca să mai fie o zi tratat regeşte, aşa că internarea lui la Floreasca s-a transformat într-o ieşire la restaurant. Doar că nu s-a dus Borcea la restaurant, ci au venit fripturile la Borcea.

După ce a făcut piaţa pentru Alina şi i-a dus cumpărăturile acasă, şoferul lui Borcea a avut o serie de sarcini trasate de la şeful său. 

Zoom
Fotografii: Mihai Ionescu

Pentru început a mers la o farmacie, de unde a ieşit cu o plasă de medicamente, apoi s-a dus în Piaţa Floreasca să cumpere mere, banane şi rodii. Următoarea oprire a fost la un restaurant de fiţe din aceeaşi zonă, de unde a ieşit burduşit cu plase cu fripturi.

Şi pentru că are parte de tratament preferenţial, Borcea a primit, pe lângă carne, şi un chelner la pachet, care să-l servească ca la carte. La restaurantul cu pricina, o porţie de muşchi de vită costă aproape 100 de lei, iar un antricot de vită 300 de lei, semn că Borcea nu se uită la bani pentru a-şi satisface poftele. Nota de plată, spun sursele noastre, s-ar fi ridicat la 740 de lei, fără a pune la socoteală ”onorariul” chelnerului. 

Şoferul a mai oprit să cumpere câteva pachete de ţigări şi apoi cu ajutorul chelnerului au băgat toate cumpărăturile într-o geantă de voiaj. Ultima staţie a fost chiar la Spitalul Floreasca, unde e internat Borcea. Surse medicale din cadrul Spitalului Floreasca din Capitală ne-au declarat că Borcea este internat la Cardiologie pentru investigaţii. „A fost trimis pentru analize medicale de cei din Arestul Central. Nu a fost vorba de o urgenţă. Astăzi (n.r.  -ieri), continuă investigaţiile medicale pentru care a fost adus la noi, iar vineri probabil va fi externat”, au menţionat sursele respective, care au mai spus că Borcea ar putea fi supus unui nou bypass (n.r. - o intervenţie pe artere pentru a îmbunătăţi fluxul sanguin al inimii).

Sfaturile nașului Becali către finul său: «Borcea trebuie să vină la biserică, pentru a scăpa de păcatul curviei!»

Gigi Becali (57 de ani), om cu frică de Dumnezeu, speră să-l aducă pe drumul cel drept și pe păcătosul său fin, Cristi Borcea, pe care și-l dispută atât soția, Alina, cât și amanta, Valentina Pelinel: ”Păcatul curviei e patimă la el. Greu scapi. I-am spus să termine că o să îl pedepsească Dumnezeu și mai tare. Trebuie să vină la biserică, pentru a scăpa de păcatul curviei! Trebuie post, trebuie rugăciune. Să vină aici, la sfânta biserică, la sfânta liturghie, să se spovedească, să se împărtășească și să ceară iertare. Să se căiască de ispita în care a căzut. Bărbatul, ca să poată scăpa de femeie, cum a spus un călugăr, trebuie să fugă de ea. Altfel nu poți să scapi de păcatul ăsta”, a ținut Gigi Becali o predică despre morală, miercuri (6 ianuarie), după slujba de Bobotează. 

loading...

Citește și

 • Numele lui Cristi Borcea este pomenit zilele astea mai des decât oricare altul. E şi normal, dacă ne gândim că fostul şef de la Dinamo a reuşit performanţa să lase însărcinate două femei, nevasta, Alina, şi amanta, Valentina Pelinel, în timp ce el se află la închisoare.

 • alina borcea

  Triunghiul amoros Valentina Pelinel-Cristan Borcea-Alina Vidican a fost întors pe toate părţile în aceste zile. În timp ce fostul fotomodel a fugit în Franţa imediat după ce a făcut anunţul sarcinii şi Borcea este internat la Spitalul Floreasca, soţia fostului acţionar de la Dinamo trage cu dinţii de căsnicie şi plânge încontinuu.

 • valentina cristi borcea

  Valentina Pelinel a dat tonul unui întreg scandal atunci când a dezvăluit că este însărcinată. După ce a fost surprinsă făcându-i vizite lui Cristi Borcea la închisoare, au apărut numeroase speculații conform cărora chiar fostul acționar dinamovist al fi tatăl bebelușului. Valentina nu a infirmat zvonurile, dar nici nu le-a confirmat. A spus doar că a fost o decizie asumată, atât de ea, cât și de tatăl pruncului.

 • cristi borcea

  Cristi Borcea (45 ani) are ce le povesti nepoţilor la bătrâneţe. Fostul boss de la Dinamo a avut la viaţa sa femei una mai frumoasă ca cealaltă. Pe lângă Mihaela, fosta soție şi Alina, actuala consoartă, omul de afaceri a fost surprins de nenumărate ori în compania mai multor femei celebre. Click! vă prezintă lista interminabilă a femeilor lui Borcea din ultimii zece ani.

 • valentina pelinel boureanu cristi borcea

  Valentina Pelinel i-a cucerit inima lui Cristi Borcea la nunta ei cu Cristian Boureanu, în vara anului 2007, la Grădina Botanică. Au dansat, au glumit, și-au aruncat priviri senzuale și au făcut schimb de numere de telefon.

 • Vestea că Valentina Pelinel îl va face pe Borcea tătic pentru a şaptea oară a enervat-o la culme pe Alina Vidican, actuala soţie a afaceristului. Alina a folosit cuvinte dure la adresa rivalei sale, ba chiar ar fi şi sunat-o pe aceasta.

 • pelinel

  Ce nu a reuşit cu Cristi Boureanu a reuşit cu un alt Cristi, şi anume Borcea! Valentina Pelinel s-a chinuit ani întregi să-i facă fostului soţ un copil, însă blonda şi-a îndeplinit dorinţa cu actualul bărbat din viaţa ei. Surse din anturajul blondinei au povestit pentru Click! că Borcea i-ar fi dat un inel de 20.000 de euro.

 • cristi borcea

  Scandalul declanşat de anunţul-bombă al Valentinei Pelinel prin care informa opinia publică de faptul că este însărcinată a readus în centrul atenţiei un personaj uitat în ultima vreme. Încarcerat de aproape doi ani în Penitenciarul Poarta Albă, Cristian Borcea s-a săturat de scris (are publicată doar o singură carte în doi ani de temniţă n.r) şi s-a apucat de făcut copii.