Maria Marinescu e doamna Petrache în acte

maria-12121515151515.jpg

maria marinescu, petrache, casatorie
Zilele trecute, Maria a fost surprinsă de fotoreporterii Click! radiind de fericire

Iubirea puternică s-a transformat mai rapid decât se credea într-o relaţie cu acte-n regulă. Creatoarea de modă Maria Marinescu a devenit, oficial, doamna Petrache, după ce la jumătatea lunii ianuarie i-a spus „da” preşedintelui Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

La fel de discret cum au început relaţia, aşa au şi oficializat-o. Vineri, 15 ianuarie, la Primăria Sectorului 1, creatoarea de modă Maria Marinescu (37 de ani) s-a decis să-şi încerce pentru a treia oară norocul ca femeie măritată. Cel care a convins-o este Alin Petrache (39 de ani), „şeful” sporturilor olimpice. Cei doi au spus un „da” foarte hotărât şi, în doar câteva minute, Maria, care a decis să poarte numele soţului, a devenit doamna Petrache în acte.

Însurăţeii şi-au dorit ca evenimentul să fie cât mai discret, aşa că nu i-au avut ca invitaţi la cununia civilă decât pe naşi, care le-au fost şi martori. Deşi surse au povestit că la eveniment ar fi participat şi tatăl lui Alin, afaceristul Adrian Petrache, acesta a negat. El ne-a spus că nu a participat la cununia civilă, dar că se bucură pentru proaspeţii căsătoriţi şi că le doreşte tot binele din lume. Potrivit acestuia, de mai mulţi ani, el şi fiul său au “drumuri  total diferite”, astfel încât nu este surprins că nu a fost invitat la eveniment. Oricum, când a aflat vestea, a ţinut să le trimită celor doi un coş de flori şi o sticlă de şampanie. 

maria-15155151515121.jpg

maria marinescu, petrache, casatorie
Alin Petrache este preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român
Foto: Mediafax

 

Maria şi Alin Petrache sunt împreună de câteva luni, iar la sfârşitul anului trecut s-au afişat pentru prima oară în public, ca un cuplu, deşi locuiau deja împreună. Creatoarea de modă a mai fost căsătorită de două ori, cu Ion Ion Ţiriac şi cu Frank Collin şi are un băieţel de 4 ani. Şi şeful COSR a mai fost însurat şi are 3 fete. 

Loading...

Citește și

  • maria marinescu fericire casatorie alin petrache

    Anul 2016 a debutat cum nu se poate mai bine pentru Maria Marinescu! Creatoarea de modă s-a cununat civil cu Alin Petrache, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. Cei doi s-au unit destinele la Primăria sectorului 1, în prezenţa doar a doi martori. De atunci, Maria Marinescu nu mai are niciun motiv să fie încruntată, iar zâmbetul i-a revenit pe chip.

  • După sarcina Valentinei Pelinel, o altă veste a căzut ca o bombă în showbiz. Creatoarea de modă Maria Marinescu a spus un "da" hotărât la ofiţerul Stării Civile alesului inimii ei, Alin Petrache, fost preşedinte al Federaţiei Române de Rugby. Cununia a fost confirmată de protagonişti, care au reuşit să se ascundă de ochii presei aproape trei săptămâni.

  • Maria Marinescu si Alin Petrache

    A încheiat, „legal”, conturile cu soţul aflat în puşcărie în Franţa, iar acum îşi vede de viaţă. Creatoarea de modă Maria Marinescu (37 de ani) iubeşte din nou.

  • maria

    Distrus de puşcărie, distrus de acuzaţiile că e „capul” unei reţele de trafic de droguri, distrus de divorţul de Maria Marinescu. Cei aproape trei ani de puşcărie în Franţa l-au transformat radical pe Frank Colin (45 de ani). Dovadă stă şi fotografia apărută recent în revista franceză ”Marianne”, care a publicat un amplu articol despre afacerea ”Zborul Cocaina”.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1