Șoc! Vor să o dezgroape pe Ileana Ciuculete şi să o mute la Craiova

ciuculete323.jpg

Ileana Ciuculete (20 septembrie 1957 - 14 martie 2017)

S-a stins pe 14 martie 2017, dar n-are linişte nici în mormânt. Ileana Ciuculete va fi dezgropată şi mutată din cimitirul Străuleşti (Bucureşti), în cel din Craiova, iar decizia-şoc a fost luată de familie mai mult din cauza lui Cornel Galeş, soţul regretatei soliste. Mama, băieţii şi fratele Ilenei îi reproşează acestuia că a uitat să mai treacă pe la mormântul “Zânicii” lui.

Scandalul din familia Ilenei Ciuculete este departe de a se fi încheiat. Rudele interpretei de muzică populară, care a murit pe 14 martie 2017, la vârsta de 64 de ani, şi-au aruncat vorbe grele şi nu s-au împăcat nici acum. Mai mult, când se vor împlini 7 ani de la moartea solistei, familia intenționează să o deshumeze și să o mute la Craiova, acolo unde locuiesc băieții și fratele acesteia. Dezamăgiţi de comportamentul lui Cornel Galeș, bărbatul care a fost căsătorit 25 de ani cu Ileana Ciuculete, mama Gigica, fratele Aurel și băieții Mugurel și Cristian Sfetcu au decis că Ileana trebuie să îşi doarmă somnul de veci aproape de locurile natale.

dc_0551.jpg

Ileana Ciuculete
Ileana Ciuculete s-a stins pe 14 martie 2017

”Când se vor face 7 ani de la moartea surorii mele o vom dezgropa și o vom aduce la Craiova, în sânul familiei ei. La București, sora mea nu mai are familie. Deja eu și mămica am dat semnătură prin notariat ca băieții să o poată aduce aici”, a mărturisit, pentru Click!, Aurel Ciuculete, fratele Ilenei. Bărbatul a insinuat că soțul cântăreței, Cornel Galeş, și noua lui parteneră, doamna Vivi, care îi este şi şefă la agenţia de turism la care lucrează, ar avea o legătură mai veche. ”Sunt împreună de acum 6-7 ani. Știa și sora mea. Mi-a spus odată că știe de ea, că vine o blondă la Cornel acasă”, a mai afirmat fratele Ilenei. Aurel Ciuculete îl acuză pe Galeș și că a trăit pe spatele surorii sale și că blonda Viviana ar fi fost prezentă inclusiv la înmormântarea Ilenei Ciuculete.

”Tu ştii că a fost în Germania să-şi cumpere maşină acum vreo şapte ani de zile? Cu cine crezi că a fost, cu ea a fost în Germania! Şi a venit din Germania cu jumătate din bani mâncaţi, că a fost de fapt să-şi facă vacanţa”, a declarat Aurel Ciuculete duminică seara, la România TV. Cornel Galeș se apără însă şi spune că nu o cunoștea pe Viviana dinainte de moartea Ilenei. “Ca să parafrazăm puţin pe cineva care spunea că am trăit 26 de ani întreţinut, că n-am făcut nimic şi chiar că m-aş fi bucurat că am scăpat de Zânica. Ferească Dumnezeu, să nu treacă nimeni prin ce am trecut eu. Asta e problema mea, a fost soţia mea mai mult de un sfert de veac şi, poftim, m-a întreţinut. Dar nu se poate să spui mereu chestia asta şi să-mi arunci în cap nişte mizerii”, a declarat și Cornel Galeș pentru același post TV.

ciuculete.jpg

ileana ciuculete
Mugurel şi Cristian Sfectu, alături de Cornel Galeş şi Ileana Ciuculete, pe vremea când în familia lor nu erau probleme

De la ce a început scandalul

Scandalul în familia Ilenei Ciuculete a izbucnit la trei luni de când a murit artista, când rudele acesteia s-au supărat pe Cornel Galeș, pentru că nu le-a invitat la parastasul de trei luni, de la București. Tot atunci, mama, fratele și băieții Ilenei i-au reproșat lui Galeș că nu i-au informat despre starea de sănătate a solistei, decât cu puțin înainte ca aceasta să se stingă din viață. Băieții cântăreței vor să afle adevărul, care este motivul pentru care a murit mama lor, dar și ce moștenire a lăsat cu adevărat aceasta. De aceea, băieții i-au deschis proces lui Galeș. Conform spuselor acestuia, Ileana Ciuculete suferea de hepatita C, ciroză galopantă și cancer osos.

g12-3-neata-foto-4-7-col.jpg

Fotoreporterii Click! l-au surprins pe Cornel Galeş sărutându-se cu doamna Vivi
Foto: Mihai Ionescu

Galeş, surprins sărutându-se cu doamna Vivi

Cornel Galeș a fost surprins cu blonda Vivi l-a scurt timp după moartea Ilenei Ciuculete. Cu toate că ei nu recunosc că ar avea o relație, iar văduvul Ilenei se eschivează când este întrebat despre acest subiect, cei doi se comportă ca doi amorezi. Pe 27 octombrie 2017, fotoreporterii Click! l-au surprins pe Cornel galeș  în ipostaza care îl contrazice total. Văduvul Ilenei Ciuculete a sărutat-o pe buze pe şefa lui, chiar în faţa sediului agenţiei de turism la care lucrează. Din iulie, de când a fost surprins prima dată în compania doamnei Viviana, Cornel Galeș a plecat în mai multe deplasări ”în interes de serviciu” alături de ea, publicând și fotografii din aceste călătorii.  

loading...
Loading...

Citește și