Soacra e sprijinul Cristinei Spătar. Cele două se înțeleg de minune

cristina.jpg

cristina spatar
Cristina Spătar
Foto: arhivă personală

Cristina Spătar (44 de ani) este aproape divorțată, dar relația cu mama lui Alin Ionescu nu s-a deteriorat. Soacra este aliata cântăreței, cea care o ajută cu copiii și cu toate treburile casei. Este bucătarul-șef și cea care îi face toate poftele culinare celei supranumite regina R&B.

Mama lui Alin Ionescu a renunțat la viața ei de la Târgu Jiu, în urmă cu trei ani, unde era învățătoare de 40 de ani, pentru a se muta alături de fiu și noră. Toate acestea pentru a-i ajuta în creșterea copiilor. Și-a propus să fie o soacră bună și să o ajute pe Cristina să-și împlinească dorința de a avea o familie mare.

Invitate la Antena Stars, la "Refresh by Oana Turcu", Cristina și "Bica", soacra sa, au dat de înțeles că între ele nu există conflicte sau supărări care să dureze. Singurele discuții în contradictoriu pornesc de la metodele diferite de creștere a copiilor. Cristina este mai tolerantă și le permite celor mici mai multe răsfățuri, în timp ce soacra sa se bazează pe anumite principii pe care nu prea vrea să le încalce.

soacra.jpg

soacra cristina spatar
Cristina îi spune "Bica" soacrei sale
Foto: captură Antena Stars

 

Despre Alin, mama acestuia a spus: "Alin e un copil foarte bun. Dacă s-a întâmplat ceva, a fost doar pentru că lucrurile au scăpat puțin de sub control. Relația cu copiii este foarte bună, chiar și cu ea (cu Cristina n.r.). Fiecare bărbat mai are câte o ieșire, mai ales în jurul vârstei de 40 de ani. Dumnezeu ne ajută și ne vrea împreună. Cristina nu a avut așa multe merite în afacerile lui Alin. Ea are alte merite. Femeia te ridică, femeia te coboară. Femeia e gâtul, bărbatul e capul."

cristina_spatar_soacra.jpg

cristina spatar soacra
Cristina și soacra se înțeleg de minune
Foto: captură Antena Stars

 

Loading...

Citește și

  • Nu iese prea uşor din datorii, mai ales că acum e nevoită să se descurce cu banii pe cont propriu. Cântăreaţa Cristina Spătar şi soţul ei, Alin Ionescu, mai formează un cuplu doar în acte. Banii nu mai sunt la comun, aşa cum era odinioară, iar artista se zbate pentru concerte. În plus, vrea să dea un apartament înapoi băncii, ca să scape de un credit, însă s-a trezit cu un proces.

  • Cântăreața Cristina Spătar a împlinit vineri 44 de ani.

  • cristina spatar sot alin ionescu

    Aniversare în lacrimi pentru Cristina Spătar, care de câteva zile trece printr-o furtună în viaţa sentimentală. Alin Ionescu s-a decis să facă primele declaraţii despre divorţul celor doi şi cel puţin până acum părea decis să se separe de artistă. Gestul lui de vineri (17 iunie) cu ocazia zilei de naştere a Cristinei Spătar ridică multe semne de întrebare.

  • În sfârşit, a recunoscut! După ce Click! a dezvăluit că Alin Ionescu şi Cristina Spătar mai formează un cuplu doar în acte, afaceristul a anunţat ieri că relaţia lor s-a destrămat de mult şi că nu poate sta într-o căsnicie în care nu mai e fericit.

  • Cristina Spătar trece prin momente grele. După ce în decursul zilei de miercuri, soțul ei, Alin Ionescu, a anunțat că sunt separați de mai mult timp și vor divorța, solista a fost implicată într-un accident de circulație, în urmă cu câteva minute.

  • cristina spatar

    Cristina Spătar a fost implicată într-un accident de mașină în seara zilei de miercuri, 15 iunie, în localitatea Crevedia. Cântăreața se afla la volanului bolidului său de lux, în valoare de 80.000 de euro, care a și fost serios avariat. Accidentul s-a petrecut în fața unei biserici, iar vinovat pentru impactul violent se face șoferul celeilalte mașini, care a intrat aproape frontal în automobilul Cristinei.