Smiley şi-a găsit sosie tocmai la Jandarmerie

8_6-col-smiley-si-sosia-smiley-are-o-sosie-in-jandarmerie-cinsdasadadsadsade-e-tanarul-care-ii-seamana-izbitor.jpg

Smiley (Andrei Tiberiu Maria) şi-a întâlnit sosia anul trecut, la un concert de la Corabia. Solistul a fost amuzat şi încântat de asemănare
Citeste tot despre: 

Un tânăr jandarm seamănă perfect cu îndrăgitul Smiley, pe care a avut ocazia să-l întâlnească anul trecut. „Mulţi cred că nici nu-mi ştiu numele, toţi cunoscuţii îmi spun «Smiley»“, se mândreşte Florentin Băloi. O fotografie distribuită recent de Jandarmeria Română, care îl înfăţişează pe îndrăgitul Smiley alături de sosia sa, un tânăr jandarm din Olt, a făcut deja înconjurul Internetului.

“Cine-l cunoaşte pe domnul în civil? Nici noi! Acesta a insistat însă să facă poză cu mult mai celebrul locotenent Florentin Băloi sau Smiley de la Jandarmerie. Deşi nu are talent la muzică, locotenentul Florentin Băloi, din cadrul Detaşamentului 6 Corabia, este deseori oprit de fani pentru a face poze. Mulţi îl întreabă dacă s-a angajat la Jandarmerie. Noi spunem că ar putea cu uşurinţă să-l înlocuiască pe Smiley în următorul videoclip“, aşa suna postarea de pe Facebook, de la Jandarmeria Română. Cine este Smiley din Jandarmerie şi de când i se spune că seamănă cu îndrăgitul interpret am încercat să aflăm contactându-l direct. Am aflat că este din Caracal, este absolvent al Academiei “Alexandru Ioan Cuza“, arma Jandarmi, promoţia 2016, iar de o lună conduce plutonul II al Detaşamentului 6 Corabia, adică cel care asigură ordinea şi liniştea publică în zona scutului antirachetă de la Deveselu.

8_6-col-smiley-si-sosia-smiley-are-o-sosie-in-jandarmerie-cine-e-tanarul-care-ii-seamana-izbitor.jpg

Locotenentul Florentin Băloi conduce plutonul II al Detaşamentului 6 Corabia, adică cel care asigură ordinea şi liniştea publică în zona scutului antirachetă de la Deveselu

“Din liceu, din clasa a IX-a, mi se spune că semănăm, de când am început să par mai matur. Acum am 26 de ani, sunt cu nouă ani mai mic decât Smiley. Chiar îmi place Smiley, îmi place genul. L-am întâlnit anul trecut, la Corabia, am avut noi o misiune de asigurare, a avut concert. Ne-am întâlnit, l-a amuzat faptul că semănăm şi a făcut şi cu telefonul lui o fotografie. Aveam fotografia distribuită pe Facebook încă de atunci, dar o pagină, Special Guys se cheamă, a descoperit poza şi a postat-o. Smiley m-a întrebat dacă am voce, dacă am înclinaţii, şi i-am spus că nu. Era interesat (n.r. - de o eventuală colaborare). M-a întrebat câţi ani am, a zis că el e bătrân - avea 34 de ani anul trecut -, că ar fi vrut să mai aibă vârsta mea. Ideea e că l-a amuzat şi pe el”, a povestit sublocotenentul Florentin Băloi pentru www.adevarul.ro. Jandarmul oltean spune că nimeni nu-l mai strigă pe numele din buletin, ci după porecla cu care s-a ales.
“Mulţi cred că nici nu-mi ştiu numele, toţi îmi spun Smiley. Nu am voce şi probabil nu am nici ureche muzicală. Chiar ascult Smiley şi consider că este unul dintre cei mai buni artişti din România. Porecla mea este, clar, Smiley şi chiar sună fain. Nu mă deranjează acea comparaţie. Dezavantajul meseriei mele este faptul că nu pot să am barbă şi părul mare, ne interzice regulamentul militar“, a mai spus tânărul sublocotenent.

Şi un fost concurent de la «Vocea» seamănă cu Smiley

În 2013, Marian Radu, pe atunci în vârsta de 27 de ani, asistent medical, nu a întors nici un scaun la auditiile pe nevăzute de la “Vocea Romaniei”, însă a reuşit să se facă altfel remarcat: datorită asemănării fizice cu Smiley. 

Şi Filip, fratele mai mic al lui Smiley seamănă foarte bine cu solistul, mai ales de când a slăbit 20 kg.  Filip Maria lucrează cot la cot cu fratele lui celebrul, la HaHaHa Production. „Lucrez cu Smiley de 3 ani, iar mama noastră lucrează cu noi. În momentul acesta sunt general manager al companiei HaHaHa Production. Eu sunt omul cu banii, cu strategiile”, a declarat Filip pentru Click!

 

 

Loading...