Smiley şi Brenciu sunt rivali şi-n concursuri tv, şi-n afaceri

smiley24-vedete-horia-brenc.jpg

Juratul de la «Vocea României» (PRO TV) şi cel de la «X-Factor» (Antena 1) au scos pe piaţă şepci, tricouri şi căni personalizate
Citeste tot despre: 

Foşti colegi la show-ul „Vocea României” (PRO TV), Smiley şi Horia Brenciu au devenit, din buni prieteni, adversari de ocazie. Ca şi cum le lipseşte imaginaţia, ambii comercializează cam aceleaşi obiecte.

În februarie 2014, Smiley (32 de ani) şi Alex Velea au intrat într-o afacere cu hai­ne, „Maidana by Fratziware”, însă nu s-a bucurat de succesul aşteptat. Totuşi, solistul Andrei Tiberiu Maria nu a renunţat la idee, aşa că, zilele trecute, el a demarat un nou proiect, alături de colegii lui de la HaHaHa Production. Aşa s-a născut HaStore.ro, un magazin online de haine şi de accesorii, pentru fanii lui şi ai artiştilor de la casa sa de producţie. Tricourile sunt colorate şi sunt inscripţionate cu tit­lurile pieselor, lansate de-a lungul timpului de Smiley şi de artiştii cu care colaborează.

Tot de la acest magazin online se pot achiziţiona tricouri cu chipul lui Smiley sau alte accesorii precum genţi, şepci, căni sau alte suveniruri pentru fani. Cântăreţul şi de Pavel Bartoş, colegul lui de prezentare de la “Românii au talent”, au realizat şi câteva filmuleţe amuzante în care fac reclamă la “HaStore”. Preţurile sunt pe buzunarul oricui, cele mai scumpe fiind genţile, care ajung şi la 60 de lei, iar tricourile  se pot achiziţiona cu 99,99 de lei bucata.  Dar, el trebuie să se lupte cu concurenţa, nimeni altul decât rivalul lui, Horia Brenciu (43 de ani), jurat la “X-Factor” (Antena 1), care are un magazine online, încă din 2014. Se numeşte brencistore.ro şi sunt scoase la vânzare obiecte pentru fanii înrăiţi. Aici găsiţi cu 70 de lei un Card USB de memorie, cu 45 de lei puteţi cumpăra o plasă din pânză cu chipul lui, cu 50 de lei – tricouri cu faţa lui Brenciu, dar şi multe alte produse.

Anda Adam şi-a pus chipul pe perne de 12 €


Anda Adam (35 de ani) şi-a pus şi ea chipul pe diverse accesorii şi nu numai, pe care le vinde pe Internet. Solista şi-a imprimat chipul, dar şi numele, pe lănţişoare, şepci, umbrele, ceasuri de agăţat în perete şi chiar feţe de pernă, pentru ca fanii să viseze liniştiţi la ea. Accesoriile se vând deja ca pâinea caldă, preţurile lor fiind 9 euro o şapcă, 12 euro faţa de pernă sau umbrela inscripţionată cu numele Andei şi până la 21 de euro ceasul de perete.
Loading...

Citește și

  • Nu e întotdeauna uşor să fii un artist celebru. Smiley s-a chinuit luni bune să demonstreze că îşi plăteşte toate dările la stat, după ce ANAF l-a scos dator, şi chiar i-a blocat conturile firmei prin care îşi desfăşoară activităţile artistice.

  • smiley tricouri

    În februarie 2014, Smiley şi Alex Velea au intrat într-o afacere cu haine, create de Dana Budeanu, care se numea „Maidana by Fratziware”. Povestea a durat puţin, însă Andrei Tiberiu Maria nu a renunţat la ea, se pare, având în vedere că îşi doreşte să intre din nou în afaceri.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1