Smiley scoate untul din colegii lui pentru FestiGal! Când va avea loc evenimentul

smiley_main.jpg

smiley festigal
Smiley s-a implicat într-un nou proiect inedit
Foto: Sever Gheorghe

Premieră în România! Pe 1 şi 2 decembrie, la Sala Polivalentă are loc prima ediţie din „FestiGal”, un spectacol de lumină şi culoare, unde Smiley şi Pavel Bartoş s-au implicat cu trup şi suflet şi şi-a adunat colegii pentru a realiza cel mai tare spectacol. Click vă spune cine sunt vedetele care vor apărea în show, dar şi alte detalii inedite din culise.

Până când spctacolul va avea premiera, Smiley şi colegii lui, care fiecare va fi un personaj special, repetă de zor într-o sală specială închiriată pentru acest eveniment. 

Zilelele trecute, cântărețul şi echipa de la HaHaHa Production au organizat o conferinţă de presă chiar în interiorului Carrefour Romania, partenerul oficial al evenimentului. Aici am aflat că FestiGal e un spectacol total, unic, în premieră absolută în România, care aduce pe aceeași scenă cele mai iubite nume din lumea muzicii de la noi din țară, elemente de teatru, musical, circ și improvizație, dansatori și acrobații. Evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă din Capitală, în zilele de 1 și 2 decembrie 2016.

smiley_1.jpg

smiley festigal
Festigal va avea loc pe 1 și 2 decembrie
Foto: Sever Gheorghe

 

FestiGal prezintă un concept unic în România prin show- ul "Am un vis" la care vor lua parte vedete precum Smiley, Pavel Bartoş, Elena Georghe, Sore, Nicole Cherry, Anda Adam, Connect- R, Alina Eremia, Puya, Feli, Shot, Andra Gogan, Bibi, Alex Velea, Randi şi mulţi alţii. 25 de dansatori corordonaţi de coregrafi se vor afla sub coordonarea artistică a lui Stefan Haves, regizorul grandiosului "Cirque du Soleil". Cel care s-a ocupat de costume se numeşte Cristian Bucă, regizorul român este Iura Luncaşu iar Gal Golan se numeşte cel care a avut ideea acestui concept. Trupe de dansatori și acrobați vor anima atmosfera, iar Smiley, în dubla calitate de interpret și co-producător, va invita pe scenă și oameni simpli, cu talente nebănuite. Preselecțiile organizate la Circul Globus i-au determinat pe acești anonimi inspirați să iasă din umbră! Muzica va fi oferită de HaHaHa Production, iar preţ de două ore, „Spectacolul Spectacolelor”, aşa cum mai a mai fost numit, va aduce în faţa publicului efecte şi proiecţii speciale pe ritmurile unora dintre cele mai populare melodii din industria muzicală românească.

smiley.jpg

smiley festigal
Spectacolul va avea și elemente de circ
Foto: Sever Gheorghe

 

„Sunt extrem de bucuros că visul nostru încă de acum opt ani devine realitate şi îmi face o deosebită plăcere să anunţ prima ediţie a acestui eveniment inedit. Vă asigur că show-ul va depăşi absolut orice imaginaţie, va fi ceva nemaiîntâlnit pe vreo scenă din România. Sunt convins că fiecare dintre cei care vor veni pe 1 şi 2 decembrie la Sala Polivalentă va fi cucerit de spectacolul de pe scenă, de jocurile de lumini, de efectele speciale şi de acrobaţiile prezentate”, a spus Gal Golan, creator şi producător executiv FestiGal.

La evenimetele de la sala Polivalenta din 1 si 2 decembrie se vor găsi tricouri speciale cu imagini FestiGal, care costă 35 de lei. Noua gamă tricouri, care sunt în serie limitată sunt personalizate cu picturi din seria "Teatrul Vieţii" ale artistului brazilian Claudio Souza Pinto, pentru ca publicul să intre în atmosfera magică a spectacolului. 

 

Loading...

Citește și

  • smiley

    Smiley este un nume aflat pe buzele tuturor. Indiferent că-i iubesc muzica sau îl plac în postura de jurat la "Vocea României" sau prezentator la "Românii au talent", oamenii îl cunosc pe Smiley și știu cât de mult muncește pentru a-și duce planurile din diferite domenii la bun sfârșit.

  • Artistul strânge ca furnica din cântări, iar economiile le investeşte în afaceri. Smiley deţine o casă de producţie, are şi un magazin online de haine şi de accesorii, iar joi a dat din nou lovitura. El şi-a inaugurat un club, chiar în incinta vestitei uzine din zona Republica.

  • Una dintre cele mai îndrăgite vedete masculine de la noi e, cu siguranţă, Smiley, pe care îl iubesc şi ­copiii, şi părinţii, şi bunicii. Artistul e atât de solicitat, încât uneori ne întrebăm când are timp să mănânce sau să se relaxeze. Miercuri, reporterii Click! i-au fost alături în cele mai importante momente ale zilei.

  • În spatele unui bărbat puternic şi de succes stau întodeauna mai mulţi specialiști. Este şi cazul lui Smiley, Andrei Tiberiu Maria pe numele lui real, jurat la „Vocea României” şi prezentator la „Românii au talent”.

  • pavel bartos smiley florin calinescu

    Deşi în lumea muzicală de la noi totul pare numai lapte şi miere, în realitate, lucrurile nu stau chiar așa. Rivalitatea și înțepăturile dintre starurile românești iau, câteodată, o amploare mai mare decât este cazul.

  • În ultima vreme Smiley (33 de ani) lasă impresia că s-a îndrăgostit pentru că publică tot felul de fotografii şi mesaje misterioase pe reţelele de socializare. Click! vă spune adevărul despre femeile din viaţa solistului, într-un interviu exclusiv cu juratul de la ”Vocea României”.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1