Smiley revine vineri la Vocea României. Ce spune despre schimbările din juriu

Citeste tot despre: 

Smiley revine vineri, 7 septembrie, la PRO TV, cu sezonul opt din “Vocea României”. Înainte de marea competiție, celebrul jurat Andrei Tiberiu Maria (35 de ani) ne-a oferit un interviu, în care ne-a vorbit despre muzică, televiziune, dar și despre viața personală.

 • Click!: Salutare, Smiley! Cum va fi noul sezon al emisiunii „Vocea României”?

Smiley: Sezonul opt este mișto, e foarte tare sezonul ăsta. Avem colegi şi reguli noi.

 • Te-a întrebat lumea dacă vei renunța la postul de jurat, având în vedere schimbările care au avut loc?

Nu, nu m-a întrebat nimeni dacă plec. Ideea e că în viaţă nimic nu e permanent. Dar eu m-am asigurat că o să fiu jurat la “Vocea României” cât o să mai fiu şi dacă o să mai fiu o să-mi dau tot interesul pentru oamenii ăia care vin acolo pe scenă.

 • Esti printre puţinii de la showurile de talente care chiar fac ceva pentru participanți.

Pentru că eu făceam asta dinainte să apară “Vocea României” şi mie îmi place asta. Cu cu asta mă ocup în viaţa reală cu descoperiri şi cu dezvoltare de talente şi de aceea o fac pentru că am resursele necesare. Îmi şi place să o fac.

 • Dacă ar veni cineva cu bani şi n-ar avea voce…

Ştii cât de mulţi au venit… (rade)

 • Te-ai îmbogăţi…

Da, probabil că m-aş îmbogăţi.. La noi, la HaHaHa funcţionează treaba doar pe talent şi chimie reciprocă.

 • Dacă te-ar chema să înlocuieşti un alt prezentator, să prezinţi “Vorbeşte lumea” sau la “Gospodar fără pereche”, ai accepta?

Aş face în aşa fel să iasă bine. Dacă mă implic într-o treabă îmi dau interesul să iasă bine. Să fiu 100% acolo, ca să fie bine. Însă nu sunt genul de emisiuni pe care le-aş face, doar din prisma faptului că ar trebui să fiu în fiecare zi la televizor. Exclus pentru mine. Sunt bucuros că fac parte din două formate extrem de incitante şi surprinzătoare şi care mie îmi plac foarte mult. Altfel, n-aş face-o. N-aş face ceva care nu mă atrage, nu vreau să fiu la televizor. Eu m-am nimerit într-o conjunctură favorabilă mie. Două formate de talent în care caut talente, le descopăr şi dacă vreau le duc mai departe.

 • Ce faci când nu eşti la club aşa cum îţi numesti studioul, pe Instagram?

Toată vara am fost la concerte, studio şi cam atât… Am filmat multe episoade pentru vlog. Anul ăsta am făcut 10 ani de HaHaHa, anul trecut au fost 10 de Smiley. Noi sărbătorim dar nu ştiu dacă facem eveniment. Dar vom face lucruri interesante pentru HaHaHa Production şi avem multe colaborări noi în toamna asta.

 • Ai dat lovitura cu piesa  “Vals”, care se ascultă peste tot! Te aştepţi ca piesele tale să aibă succes atunci când le lansezi?

Nu, eu compun pur şi simplu. Când lansez mă gândesc că asta o să placă la mai multă lume.

 • Te-ai gândit la următorul hit?

M-am gândit la următorii paşi pe care vreau să îi fac şi acum lucrez la treaba asta. Dar nu ştiu care va fi următorul boom.

 • Te-ai gândit vreodată să te laşi de muzică?

Nu. Nici nu mă gândesc.

 • Dar să faci altceva?

Să fac şi altceva. Păi fac şi altceva. Televiziune. (rade). Am jucat în seriale, filme, am făcut muzica de film, am făcut şi experimente de emisiune. Orice are legătura cu ceea ce îmi place mie, orice are legatură cu ce are nou vreau să încerc. Dacă îmi place mai fac dacă nu trec mai departe.

 • Ce faci în timpul liber?

Nu prea am. Când am, mă mai joc, mai fac câte o ieşire, mai stau în casă şi mă joc cu Bruno, câinele meu, pe care îl am de mic, iar acum are 5 ani.

 • Fratele tau a slabit foarte mult. Tu faci sport?

Da, el se trezeşte de dimineaţă şi face exerciţiile alea. Fac şi eu exerciţii acasă, am greutăţi pe care le ridic.

 • Ce ne poţi spune despre Smiley şi nu te-a întrebat nimeni până acum?

Că în toamna asta fac un turneu, “Confesiune” care are loc în 10 orașe.

 

Loading...