Smiley, poza care a topit Internetul: cu Gina, părinții, mamaie și fratele, lângă brad. Mesaj sublim pentru fetița lui

smiley-gina.jpg

Smiley și Gina Pistol, cu ochelari ornamentați special pentru Sărbători
Foto: Arhivă personală

Este greu să alegi cea mai frumoasă poză de Crăciun, dintre cele publicate de vedete pe rețelele sociale. Cupluri de îndrăgostiți, copii adorabili, părinți în pijamale, bunici emoționați, case împodobite feeric, toate acestea ne-au bucurat retina atunci când am navigat pe Internet.

Smiley (37 de ani) a dat însă lovitura și a cucerit Instagramul cu poza în care apar cele mai dragi ființe din viața lui. Gina Pistol (40 de ani) radiază, însărcinată în 7 luni, iar Smiley a recunoscut că fetița care va veni pe lume îl face să se simtă complet. "Sunt recunoscător și fericit pentru familia mea, pentru prietenii mei, pentru oamenii pe care îi iubesc și care mă iubesc, pentru muzică și pentru tot ce a adus muzica în viața mea! Dar cel mai recunoscător sunt pentru minunea care va veni pe lume anul viitor și îmi va completa viața! Iubire și pace vă doresc!", este mesajul emoționant al lui Smiley.

smiley-familie.png

Smiley, alături de părinți, de fratele Filip, de bunica din partea mamei și de iubita lui, Gina Pistol
foto: Instagram

Smiley, Moga, Burcea și Ristei, poze superbe de Crăciun cu partenerele lor. Ce alte vedete s-au pozat în cuplu

FOTO Vedetele și copiii lor. Poze de Crăciun, mesaje, pijamale asortate, cadouri și case ca în povești

De remarcat că Smiley și-a asortat ținuta cu tatăl lui, Ion Maria, fratele Filip a atras atenția cu un costum cu imprimeu, iar Gina Pistol a ales să poarte roșu, culoarea-simbol a crăciunului. Mamaia Nuți, bunica lui Smiley din partea mamei, este fericită că îi are pe toți alături și, cu siguranță, abia așteaptă să își cunoască strănepoata.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1