Smiley: "Petrec vacanța de vară muncind!"

14-vedete-20.jpg

Smiley lansează câte un videoclip în fiecare lună

Juratul emisiunii „Vocea României”( Pro TV) nu-şi mai vede capul de treabă, astfel că nu-şi permite luxul de a pleca într-un concediu mai lung. Dacă în alţi ani stătea cu săptămânile în America, iată că în această vară Smiley va petrece doar câteva zile pe plaiurile noastre. În rest, va mânca muzică pe pâine.

De când a intrat în showbiz, Tiberiu Andrei Maria, alias Smiley (33 de ani) a făcut de toate: a dansat, a jucat în seriale tv, iar de ceva timp prezintă emisiuni şi e jurat la “Vocea României” (Pro TV). Anul acesta, ca niciodată, Smiley nu şi-a luat concediu.

„Vacanţă de vară nu prea am, doar aşa vreo două-trei zile de relaxare la final de săptămână. Suntem în lucru cu proiectul #Smiley10, filmăm clipuri, urmează blind-urile pentru «Vocea României», aşa că următoarele luni îmi voi petrece „vacanţa” muncind. E o vară specială, pentru că face parte dintr-un an special. În 2017 împlinesc 10 ani de carieră solo, pe care m-am gândit să-i sărbătoresc, cum altfel, dacă nu prin muzică. Aşa a apărut proiectul-maraton #Smiley10 când, timp de 10 luni, în fiecare zi de 10 a fiecărei luni, lansăm câte o piesă nouă cu videoclip, iar la finalul anului vom lansa şi cel de-al patrulea album Smiley. Nu am mai plecat eu în afară, dar am reuşit să «exportăm» cu succes un produs la HaHaHa Production - e vorba de piesa lui Paul Damixie – «Get Lost», care a fost licenţiată aproape în toată lumea, după ce a intrat în România şi în Rusia în top 10 cele mai căutate piese pe Shazam şi a fost difuzată peste tot în ţară şi la multe radiouri din afară”, spune solistul.

Juratul ne-a vorbit şi despre noul lui coleg de la “Vocea”. “Nu am avut până acum colaborări cu Adi Despot, însă de-abia aştept să-l cunosc mai bine şi să lucrăm împreună la «Vocea României», unde vom descoperi voci noi. Anul ăsta sunt decis ca echipele mele să câştige!”, spune Smiley. 

 

loading...
Loading...