Smiley, moment de cumpănă la PRO Tv! Cum a fost convins să rămână

smiley1.jpg

smiley
Smiley (32 de ani)
foto: Arhiva Personală

Smiley și Pavel Bartoș au făcut istorie la propriu la PRO Tv, la ”Românii au talent”. Felul în care prezintă ei emisiunea, implicând întreaga echipă de producție, tot timpul puși pe glume, a revoluționat formatul show-ului la nivel internațional. Nu e de mirare, așadar, că cei doi au primit oferte generoase de a părăsi PRO Tv în urmă cu doi ani, când s-au produs marile mișcări de trupe de pe piață.

Smiley a povestit ce s-a întâmplat atunci, într-un interviu pentru Pagina de Media. Părăsiți d eproducătorul care i-a adus împreună și i-a transformat în cuplul de succes ”Smiley și Pavel Bartoș”, cei doi au avut un moment de cumpănă.

”Pentru mine şi Pavel a fost un moment de răscruce pentru că Mona Segall era singurul producător cu care lucrasem, singurul producător pe care îl ştiam şi ştia cum se fac lucrurile. Eu şi Pavel, îndrăgostiţi de Românii au talent, Vocea României şi îndrăgostiţi de Pro TV, îndrăgostiţi de Mona Segall, trebuia să alegem ce facem”, și-a amintit Smiley.

Decizia celor doi s-a dovedit a fi inspirată nu doar pentru carierele celor doi, ci și pentru viitorul show-ului, care a avut în Smiley și Pavel Bartoș doi lideri harnici, inspirați și, mai ales, foarte implicați.

”Am avut încredere în noi şi în ceea ce putem noi să facem. Noi ştiam că, indiferent dacă venim noi sau nu, Mona Segall va face o treabă foarte bună oriunde s-ar duce, nu ştiam dacă noi putem să facem treaba asta şi atunci am spus «băi, nu vrei să încercăm, e o experienţă?»”, a povestit Smiley cum a fost luată decizia de a rămâne în PRO Tv.

smiley-si-pavel-bartos-612x400.jpg

pavel bartos smiley florin calinescu
Smiley și Pavel Bartoș, cel mai de succes cuplu de prezentatori din România
foto: arhivă personală

 

A urmat o perioadă foarte grea, pentru că cei doi au fost nevoiți să-și asume un rol mult mai important în realizarea emisiunii, dincolo de ceea ce se vede pe micile ecrane. ”Primele sezoane de Vocea şi Românii au fost grele, pentru că noi am muncit foarte mult, în producţie, alegerea oamenilor, am stat de vorbă cu toţi oamenii. Noi am participat activ la tot ce a însemnat Românii au talent şi Vocea României după plecarea Monei Segall. Alegerea echipei, montaj, producţie, alegerea lui Chirilă, a Mihaelei Rădulescu, a lui Călinescu.

Asta nu pentru că ne-a cerut-o cineva, ci pentru că ne-am simţit responsabili faţă de tot ceea ce făcusem înainte, alături de echipa Monei Segall, şi faţă de tot ceea ce înseamnă aceste două emisiuni, pentru că ne-am dorit să ducem acest proiect mai departe, la fel de bine, dacă nu mai bine. Nu ştiu dacă e mai bine sau mai rău, e diferit, cu siguranţă. Încercăm să ne autodepășim cu fiecare sezon”, a încheiat Smiley, pentru sursa citată.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1