Smiley: «Lori a fost primul artist care mi-a cerut să-i fac o piesă!»

smilei22-23-vedete-smiley-c.jpg

Solistul a făcut dezvăluiri emoţionante despre începurile lui
Citeste tot despre: 

Smiley (33 de ani), pe numele său Andrei Tiberiu Maria, este un artist de top, însă nu a uitat de unde a plecat.

El a povestit pe paginademedia.ro cum l-au ajutat Loredana Groza şi soţul ei, Andrei Boncea, în carieră: “Aveam 18–19 ani. Loredana Groza a fost primul artist care mi-a cerut o piesă. Eram şocat! Nu-mi venea să cred. Nici măcar nu aveam un studio atunci. Stăteam cu Moga, lucram cu el şi aveam un calculator acasă şi o clapă. După ce am făcut piesa «Visez din nou», m-a sunat Andrei Boncea, soţul Loredanei. Mi-a zis: «Nu vrei să dai o probă pentru un serial?». Trebuia să fiu soţul Loredanei în serial”.

Smiley şi-a amintit şi de întâlnirea protocolară cu Adrian Sârbu, fostul ”tătic” al PRO TV: ”Am stat cu el pur şi simplu la o masă. Pentru mine, care stăteam într-o garsonieră la Gara de Nord, era şocant. Îţi dai seama? Eu, un puşti din Piteşti, abia venit la facultate, abia începusem activitatea cu Simplu, nu ştiu dacă scosesem două piese împreună cu ei şi aşa, să te întâlneşti cu Adrian Sârbu?! Mi s-a părut de ordinul extraterestru. Nici nu mai ţin minte ce am vorbit. Eram copleşit de toată situaţia, era deja foarte mult pentru mine”.

Loading...

Citește și

  • smiley

    Smiley și Pavel Bartoș au făcut istorie la propriu la PRO Tv, la ”Românii au talent”. Felul în care prezintă ei emisiunea, implicând întreaga echipă de producție, tot timpul puși pe glume, a revoluționat formatul show-ului la nivel internațional. Nu e de mirare, așadar, că cei doi au primit oferte generoase de a părăsi PRO Tv în urmă cu doi ani, când s-au produs marile mișcări de trupe de pe piață.

  • smiley

    Smiley iubeşte din nou. E îndrăgostit lulea de o cântăreaţă de origine americană. Cei doi fac tot posibilul să se ferească de ochii curioşilor. Dar oricât de mult au încercat, tot nu au scăpat de paparazzi.

  • smiley

    Smiley a fost în centrul atenţiei joi seara, 19 mai, la petrecerea Universal Music. Solistul a făcut faţă tuturor admiratorilor doritori de fotografii, însă idolul adolescentelor nu a reușit să scape de kilogramele luate în ultima vreme, care îi cam compromit imaginea de bărbat sexy.

  • Nu e întotdeauna uşor să fii un artist celebru. Smiley s-a chinuit luni bune să demonstreze că îşi plăteşte toate dările la stat, după ce ANAF l-a scos dator, şi chiar i-a blocat conturile firmei prin care îşi desfăşoară activităţile artistice.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1