Smiley a încălcat regulile la «Vocea»! Iată ce a făcut pentru a obține o concurentă în echipa sa!

vocea-romaniei-ultimele-auditii.jpg

Smiley a încălcat formatul emisiunii pentru a aduce o concurentă în echipa sa
Foto Facebook

„Război total” la Vocea României! Ediția emisiunii de vineri seară, 19 octombrie, s-a transformat într-o adevărată „luptă” pentru cei patru antrenori, care au făcut tot posibilul să-și convingă concurenții preferați să se alăture echipei fiecăruia. Cum aceasta a fost ultima seară de audiții pe nevăzute din cadrul competiției de voci, cei patru jurați au fost mult mai presați de timp și de dorința de a face alegerea corectă și s-au luptat mult mai aprig pentru concurenți, pe de o parte, și au fost mult mai rezervați atunci când au apăsat butoanele scaunelor, pe de altă parte, pentru a-și completa echipele doar cu cei mai buni dintre cei mai buni.

Ediția de vineri seară s-a bucurat și de o premieră, însă, în momentul în care juratul Smiley a încălcat regulile competiției, după 8 sezoane, pentru a face rost de o concurentă care l-a impresionat cu vocea sa. Deși ceilalți antrenori de la Vocea României au protestat, Smiley și-a întors scaunul și a intrat în lupta pentru vocea care l-a fermecat, chiar dacă nu mai avea voie să facă acest lucru. Cum echipa lui era deja completă, cântărețul nu ar mai fi avut, teoretic, posibilitatea să se întoarcă și să mai primească un membru în echipa lui.

Prietenul lui bun și prezentatorul emisiunii, Pavel Bartoș, i-a sărit în ajutor și a explicat că este posibil totuși acest lucru, dar doar cu o condiție! Decizia stătea, bineînțeles, în mainile concurentei, care a fost atenționată că dacă va alege să meargă în echipa lui Smiley, în momentul primelor confruntări, se va „lupta” cu două persoane, nu cu una singură, așa cum se obișnuiește în concurs. Dat fiind faptul că ea ar fi „în plus” în echipa cântărețului, duo-ul eliminator va deveni trio.

Ce voce l-a fermecat pe Smiley

Concurenta care a reușit să-l facă pe Smiley să încalce regulile concursului se numește Geanina Militaru și a interpretat una dintre celebrele piese a artistei Britney Spears, „Oops!I Did It Again”, într-un stil aparte, pe ritmuri și inflexiuni de jazz. Vocea ei seducătoare nu l-a convins doar pe Smiley să apese butonul scaunului, ci și pe ceilalți trei antrenori, Andra, Irina Rimes și Tudor Chirilă, care s-au luptat să o convingă să se alăture echipei fiecăruia.

geanina-militaru-vocea-romaniei.jpg

Geanina Militaru a făcut parte din trupa „Etnic”
Foto Instagram

Cine este Geanina Militaru

Geanina Militaru, în vârstă de 29 de ani, este fosta membră a trupei Etnic, și s-a mutat în Franța de ceva vreme. Acolo, tânăra a dezvăluit că obișnuiește să cânte la metrou, în vagoane, „meserie” pe care a învățat-o de la tatăl său, care face același lucru. Fosta ei colegă de trupă, Betty Stroe, a fost în culise să o susțină și se pare că prezența ei i-a purtat noroc, vocea ei reușind să întoarcă toate cele patru scaune.

„Cânt de la 13 ani. Am intrat la 15 ani în trupa Etnic. Am părut și la TV. Eu mi-am dorit m-ai mult, să fiu mai în față, să căștig un pic mai bine. (..) La Paris am ajuns ca să cânt. Cânt la metrou. Și tata e acolo și face același lucru. Am cântat și pe aceeași linie. N-am autorizație, că eu cânt în vagon”, a spus concurenta.

În ce echipă s-a dus Geanina

Deși Tudor Chirilă l-a confruntat pe Smiley în momentul în care s-a întors și i-a spus că încalcă formatul emisiunii, acesta și-a păstrat poziția și a invitat-o pe Geanina în echipa lui. În ciuda faptului că va avea doi oponenți de înfruntat în echipa cântărețului, și nu doar unul, concurenta a fost impresionată de gestul lui Smiley și a ales să meargă în echipa lui, acceptând provocarea.

smiley-vocea-romaniei.jpg

Geanina l-a ales pe Smiley
Foto Facebook

„Geanina, din Paris direct pe scena de la Vocea României. Mi-a plăcut atât de mult vocea ta încat am încălcat puțin regulile și am mai adăugat un concurent în echipa mea. Meritam și eu un spor de vechime!”, a scris Smiley pe rețelele de socializare.

 

 

 

 

 

 

 

 

loading...
Loading...

Citește și