Smiley a devenit personaj de joc pe calculator

smilez.jpg

Smiley, concert aniversar pe 1 Iunie, la Arenele Romane
Smiley are propriul joc pe calculator
Foto: Arhiva personală

Smiley a devenit azi, 22 mai, personaj principal în jocul pe calculator “Domnu’ Smiley, sari un pic”, care se poate juca online pe smiley.ro. Miza este distracţia, însă şi premii din partea artistului.

Miza primului nivel al jocului este importantă atât pentru personajul Smiley, care trebuie să ajungă cât mai repede la concertul lui aniversar, din 1Iunie, de la Arenele Romane, cât şi pentru jucător, care dacă are cele mai mari punctaje poate primi ca premiu două bilete cu acces backstage la concert, una dintre invitaţiile duble sau pachete de produse din colecţia oficială Smiley a magazinului online Ha Store. Personajul Domnu’ Smiley îşi începe drumul spre concert din pădure, trece prin câmpie, ajunge în Bucureşti, străbate bulevarde şi ajunge în zona de concert, unde îl aşteaptă publicul, covorul roşu şi scena.

smiley.jpg

Smiley, concert Arenele Romane, 10 ani de cariera, spectacol 1 Iunie, joc online
În joc, Smiley sare peste mai multe obstacole

Pe drum însă are de trecut cu ajutorul jucătorului mai multe obstacole: să sară peste gropi, să ocolească florile de plastic care-l îmbătrânesc, să evite fetele care-i ies în cale şi de care se poate îndrăgosti incetinindu-i paşii, să evite paparazzi. Pe acelaşi drum însă sunt şi puncte de recompesă, pe care Domnu’ Smiley trebuie să le atingă: întâlniri cu “oamenii lui Smiley”, o cutie a Pandorei, un buletin pierdut şi regăsit, un cal verde şi alte elemente cu care creatorii mai pot upgrada jocul în următoarele zile de la lansare. Jucătorii care vor fi clasaţi pe primele locuri la punctajul obţinut la joc de la lansarea lui şi până la data de 28 mai vor putea primi premii constând în acces în backstage, bilete la concertul din 1 iunie, autografe de la Smiley sau produse Ha Store. În dezvoltarea şi realizarea jocului au fost implicatele echipele celor de la vagabondLABS, T-Me Studios şi HaHaHa Production, împreună cu Nicola Gabriel Robert şi Cristina Maul.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1