Smiley, concert pentru fete, la mall

Smiley 1.jpg

Smiley concert mall vitan finala
Smiley va cânta melodiile care l-au urcat pe primele poziții în topurile muzicale, într-un concert la Mall Vitan, cu ocazia aniversării a 15 ani de la deschiderea centrului comercial
foto: arhiva personală

Mare petrecere mare va fi miercuri, 5 noiembrie, la Mall Vitan din Capitală, cu ocazia aniversării a 15 ani de la deschiderea centrului comercial. Din câteva sute de fete, doar una va fi aleasă imaginea magazinului. În ziua finalei, când din cele 5 fete rămase doar una va fi aleasă câștigătoare, iar în cinstea ei vor cânta Delia și Smiley.

Evenimentul de la mall va fi prezentat de „matinalii” de la Antena 1, fi Răzvan și Dani. Un DJ va încălzi atmosfera, apoi Delia va da tonul distracției. „Țin minte cât de entuziasmată am fost în momentul în care se deschidea în sfârșit un mall în București. Doar prin călătoriile mele în străinătate intrasem în mall-uri și, când am auzit că o să avem și în Capitală, abia așteptam să îl vizitez și să îmi cumpăr ce era mai special. Mă bucur mult că o să cânt pe 5 noiembrie la aniversarea celor 15 ani", a declarat Delia.

O fată va deveni imaginea centrului comercial

concerte_bucuresti_mall.jpg

Smiley concert mall vitan finala
Delia va deschide petrecerea cu un minirecital, iar spectacolul va fi prezentat de Răzvan și Dani
foto: mall vitan

Pentru a lua decizia finală, juriul  compus din Cătălin Botezatu, Valentina Pelinel, Dana Săvuică și Răzvan Ciobanu va supune cele cinci finaliste la diverse probe. Ele vor defila pe catwalk, purtând ținute special concepute de Carmen Negoiță.

Câștigătoarea concursului va deveni, timp de un an, imaginea oficială a primului centru comercial modern din România și va fi recompensată cu un contract pe un an cu o agenție de modele profesionistă, în valoare de 5.000 de euro și cu o seară de vis alături de Bogdan Vlădău. Petrecerea se va încheia cu servirea tortului aniversar și cu un concert cu Smiley. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Chipul Bucuresti Mall, concursul care te face celebra

    Poți ajunge vedetă peste noapte. Un celebru mall din Capitală a lansat un concurs inedit. Candidatele au șansa de a semna un contract pe termen lung cu o agenţie de modele profesionistă și de a primi un salariu de 5.000 de euro. În plus, ar putea lua cina, într-un cadru romantic, cu fostul „burlac” Bogdan Vlădau.

  • Să-mi fie ruşine, Dana! Să scriu eu astfel de omagii aduse unor frumuseţi ca Mihaela ”Răduleasca”, Brianna Caradja sau Tania Budi; ba, până şi Anastasiei Lazariuc şi să te uit tocmai pe tine.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1