Smiley, „chinuit” de-o blondă, iar lui îi place

smiley_1.jpg

smiley pavel bartos fina sofia
Smiley este unui dintre cei mai îndrăgiți artiști români

În ultimii ani, Smiley a fost foarte discret când a venit vorba de iubire. Nu-i place să vorbească despre relația lui de cuplu și nici despre iubita lui. Marți, însă, și-a surprins fanii cu o fotografie în care apare alături de o blondă care face ce vrea cu el. Artistul spune că e vorba de „iubire necondiționată”.

Smiley (34 de ani) e unul dintre cei mai iubiți artiști români. Are milioane de fani, de toate vârstele și sexele și se bucură de simpatia imensă a publicului. Dar nu numai pe scenă și la televizor e mare vedetă, ci și acasă. De pildă, cântărețul e, pur și simplu, adorat de fetițele prietenului și colegului său Pavel Bartoș (43 de ani), dar asta, și pentru că Smiley le iubește la fel de mult. Dovadă stă și ultima fotografie publicată pe o rețea de socializare atât de Pavel, cât și de Smiley. În poză, fetița cea mică a lui Bartoș, Sofia (3 ani), îl prinde cu mânuțele de față, iar artistului pare că nu-i displace deloc. În timp ce Bartoș a scris în dreptul pozei: „E nașul meu și fac ce vreau cu el!”, Smiley a spus: „Clipe de iubire necondiționată cu finuța!”.

smiley pavel bartos finuta sofiaZoom
„Iubire necondiționată” între Smiley și finuța lui, Sofia

Se ştie că Smiley şi Pavel Bartoş sunt nu numai foarte buni prieteni şi colegi la „Vocea României” şi „Românii au talent” (PRO TV), ci şi rude, după ce solistul a botezat-o, în 7 iunie 2014, pe Sofia, fiica cea mică a actorului.

smiley pavel bartos fina sofiaZoom
Smiley a botezat-o pe Sofia, în 2014

„Fetele mele au o relaţie foarte bună cu muzica. În primul rând, iubesc muzica lui Smiley foarte mult, sunt îndrăgostite de ea. Cea mică, Sofia, cred că va fi artistă, pentru că dansează, cântă toată ziua. E şi fina lui Smiley şi e îndrăgostită de tot ceea reprezintă el. Când ne uităm la <Vocea>, în reluare, cântă, dansează, nu suportă să spună nimeni vreun lucru despre naşul ei, Smiley. Îi ceartă pe toţi dacă zic ceva de rău. Ea, cred, că e artista familiei”, ne-a declarat Pavel Bartoș. Acesta ne-a mai spus că „orice vizită a lui Smiley este un Revelion în sine, pentru că este o mare bucurie când vine el!”.

smiley pavel bartos fina sofiaZoom
Pavel Bartoș și Smiley sunt colegi de emisiuni, dar și foarte buni prieteni
loading...
Loading...