Singurul domeniu în care Andreea Esca n-are niciun cuvânt de spus. ”Soțul face totul”

esca.jpg

andreea esca ie ziua iei romanesti
Andreea Esca are aceeași coafură de 22 de ani
foto: arhiva personală

Andreea Esca e una din vedetele care nu-și țin la secret destinațiile de vacanță. Că e vorba despre un weekend într-un oraș din România sau despre o călătorie la capătul lumii, știrista de la Pro TV își răsfață prietenii virtuali cu imagini și informații inedite. Puțini știu însă cine face planurile de călătorie în familia Andreei.

Andreea Esca (44 de ani) a dezvăluit recent, într-un interviu pentru colega ei de la Pro TV, Corina Caragea, că în privința vacanțelor, nu prea are niciun cuvânt de spus. Cel care organizează totul, în cele mai mici detalii, este soțul vedetei, Alexandre Eram.

”Soțul meu este șeful vacanțelor noastre și, crede-mă, am un program foarte încărcat și nu pot să comentez. Sunt foarte cuminte, bifez tot. Sport și-n vacanță! La noi vacanțele nu prea sunt despre stat la plajă. Atunci când prind și eu zece minute să citesc pe un șezlong, e mare victorie”, a dezvăluit, cu zâmbetul pe buze, Andreea.

Îndrăgostită de mare, dispusă oricând să-și facă bagajul pentru a porni în călătorie, Andreea a recomandat câteva destinații din România și din Franța, țara de unde vine soțul ei. ”În România, Transilvania, oricând. Acum sunt îndrăgostită de Cluj, de Sibiu am fost îndrăgostită întotdeauna. Făgăraș, Brașov. În Franța mi-a plăcut foarte mult în Luberon, o regiune pe care o recomand oricui.”

Andreea Esca este mama a doi copii

Andreea Esca este mama a doi copii
Andreea Esca adoră călătoriile
FOTO Facebook

 

Nu s-ar duce însă oriunde, pentru că a avut și dezamăgirile ei din postura de turist. ”Am fost dezamăgită de Dubai. Mi s-a părut prea fake (fals). Și Miami m-a dezamăgit. Amândouă mi s-au părut niște decoruri de la Buftea. Aveam impresia că totul e butaforie. N-aveau emoție. Eu sunt dependentă de emoție. Și ele nu-mi transmiteau nicio emoție”, a mai spus Andreea.

familie_esca.jpg

familie esca grecia paste copii
Andreea Esca şi Alexandre Eram au doi copii, Alexia şi Aris
foto: arhiva personală

andreea-esca-sot12547.jpg


Andreea Esca și Alexandre Eram s-au căsătorit în 2000

Loading...

Citește și

  • andreea esca alexandre eram

    Andreea Esca și Alexandre Eram sunt soț și soție de 15 ani. Cei doi s-au căsătorit în aprilie 2000, cu câteva luni înainte să se nască primul lor copil, Alexia. Cum sfârșitul anului reprezintă un moment al bilanțurilor, vedeta PRO Tv a găsit în cutia cu fotografii o imagine de colecție cu soțul ei, de pe vremea când erau doar iubiți, cu 18 ani mai tineri.

  • andreea esca, valentina pelinel, andreea marin, Smiley, Antonia, Alex Velea, copii, ziua copilului, concert, parc

    Vedetele şi-au dedicat ziua de 1 Iunie copiilor lor. Antonia, Andreea Esca, Valentina Pelinel sau Andreea Marin sunt doar câteva exemple de mămici dedicate meseriei de părinte. Click! le-a surprins în calitate de părinţi-model.