Singura mulatră care a pozat goală în Playboy România a fost iubita lui Cabral. Ţi-o aminteşti?

aminata-main.jpg

romanca mulatra playboy
Cea mai frumoasă româncă de culoare din Playboy
foto: Click!

Cine a răsfoit paginile Revistei "Playboy" probabil că este la curent cu amănunte nu doar despre fetele frumoase care au pozat goale, ci şi cu detalii despre Hugh Hefner. "Tăticul Playboy" ar fi împlinit la 9 aprilie onorabila vârstă de 93 de ani. S-a stins din viaţă în 2017, dar se vorbeşte în continuare despre el şi se va face mult timp de acum înainte.

Nici fetele alese de el pentru pictoriale nu sunt nişte anonime. Toate care au pozat în Playboy România au o carieră de invidiat. Singura mulatră care a acceptat să-şi arate nurii în celebra revistă pentru bărbaţi este Aminata Diakite (41 de ani). Fotomodelul de "ciocolată" a devenit celebru prin prisma relaţiei cu Cabral. Cei doi au jucat rolurile principale în propria lor poveste de dragoste începută în 2006.

 • foto: Playboy
 • foto: Playboy
 • foto: Playboy
 • foto: Promotor
 • foto: Promotor
 • foto: Promotor
 • Maximize

1/8

Trei ani mai târziu, Aminata primea propunerea de a se dezbrăca în faţa apartului de fotografiat pentru "Playboy". 

cabral.jpg

cabral
Cabral a bifat relaţia cu Aminata între cele două căsnicii
foto: PRO TV
 

Pozele din "Playboy" nu reprezintă singura carte de vizită a Aminatei. Ea urcă în continuare pe podium şi este nelipsită din prezentările celebrei creatoare de modă, Liza Panait.  

Hugh Hefner a murit pe 27 septembrie 2017, la vârsta de 91 de ani

Publicistul american Hugh M. Hefner, fondatorul Playboy, a decedat pe 27 septembrie 2017, la vârsta de 91 de ani. Hefner s-a născut la data de 9 aprilie 1926 în Chicago, Illinois, așa că mâine, 9 aprilie, ar fi împlinit 93 de ani. Prima ediţie a revistei Playboy, publicată în luna decembrie 1953, o avea în centrul atenţiei pe Marilyn Monroe, cu fotografiile sale din 1949. Hefner a fondat Playboy acum 64 de ani, cu $600 şi a transformt o revistă într-un imperiu de miloane de dolari, ceea ce i-a permis să se răsfeţe.

hefner.jpg

Hugh Hefner
Fondatorul revistei „Playboy”, Hugh Hefner, a murit în 2017, la vârsta de 91 de ani

"Mi-ar plăcea ca lumea să-şi aducă aminte de mine ca omul care a schimbat cumva lumea, într-un mod pozitiv,  într-un sens social si sexual, şi aş fi foarte fericit cu asta", declara Hefner pentru CNN. "Sunt un copil care a visat şi a transformat visele în realitate", mai spunea aceasta. Multă lume îl consideră pe cel care a transformat pijamalele din mătase în uniformă liderul revoluţiei sexuale din anii ’60.

 

Citeşte şi:

Aminata, cea mai frumoasă româncă de culoare se mărită!

Aminata: «Soţul meu a fost arestat pe nedrept»

Loading...

Citește și

 • Delia, Matteo, Razvan Fodor, Catrinel Menghia, Catrinel Sandu, Lucian Viziru, Adela Popescu, Marius Kalmar, Cabral, Aminata, iubiri uitate, relatii vedete

  Cupidon a tras cu arcul pe bandă rulantă în lumea mondenă autohtonă, iar sub ochii noștri s-au consumat iubiri, pe care acum abia ni le mai aducem aminte. Protagoniștii sunt acum la casele lor, unii au copii și abia dacă se mai intersectează, când și când, cu foștii parteneri.

 • Stârnesc pasiuni acunse în mintea bărbaţilor şi invidia femeilor cu frumuseţea lor exotică. Agnes Matoko, Nadine Voindrouh, Laurette, Julie Mayaya, Desiree Malonga şi fosta iubită a lui Cabral, Aminata, sunt doar o parte dintre mulatrele care dau un aspect exotic showbizului românesc.