Simona Traşcă are faţa în ghips!

simona_trasca5.jpg

Simonei îi este greu să mănânce şi să vorbească
Foto: Mihai Ionescu

Pamela de România a intrat în reparaţii după accidentul pe care l-a suferit în vară. Blonda şi-a operat pentru a patra oară nasul, aceasta fiind a 11-a intervenţie cu anestezie totală la care a fost supusă de-a lungul timpului.

Simona Traşcă a povestit la emisiunea Click!, difuzată zilnic de luni până joi, de la ora 23.00, la Prima Tv că începe să-şi revină după operaţia estetică, însă nu i-a fost deloc uşor. Operaţia nu a fost un moft, ci chiar era necesară pentru că blonda avea mari probleme de sănătate.  

simona trasca operatie nas accident fractura piramida nazala respiratie kasemZoom
Simona Traşcă îşi va da bandajele jos peste 10 zile
foto: captură Prima Tv

"Acum mă simt mai bine, dar m,i-a fost foarte rău. Am reuşit să mănânc puţin, o chiflă cu unt. Domnul doctor mi-a zis să stau cuminte. A fost o operaţie meticuloasă. Am avut fractură la piramida nazală. Bandajele le voi ţine încă zece zile. O să stresez pe toată lumea. Nu pot să fac mult efort, aşa că o să stau pe telefoane să le cer prietenilor să-mi aducă una-alta, sau să mă ducă undeva pentru că eu sunt cu ghipsul ăsta", a spus Simona Traşcă la Click!

Pamela de România a fost nevoită de data aceasta să se opereze din nou la nas. Ea a apelat tot la cabinetul medicului estetician Kasem Abu Bakr. Traşcă a suferit un accident stupid în urma căruia s-a ales cu o fractură de piramidă nazală şi cu grave probleme de respiraţie.

loading...