Simona Trașcă, acuzată că e prostituată. Reacția blondei

simona_trasca.jpg

simona trasca prostituata
Voluptoasa blondă este foarte fericită de când are un posterior nou
Foto: Facebook

Pamela de România se află, din nou, în mijlocul unui scandal. Când credea că a scăpat de „gurile rele” și se pregătea liniștită de măritiș, Simona Trașcă (36 de ani) s-a trezit acuzată de un admirator fanatic, cunoscut drept Geoge „Uțu”, că se prostituează și că oferă favoruri sexuale contra unor sume frumușele de bani. Vedeta s-a hotărât să-l dea în judecată pe cel care îi aduce acuzații grave.

„M-am decis să te dau în judecată.  Nu poţi să vii să spui astfel de lucruri când eu ştiu că nu este adevărat. Lumea care mă cunooaşte cu adevărat ştie cum sunt. La tribunal nu merge cu conversaţii false. Eu cred că un fost iubit de-al meu face asta”, a declarat Simona Trașcă pe canapeaua lui Capatos, la emisiunea „Un Show Păcătos”.

Cu toate acestea, George „Uțu” rămâne vehement și susține că tot ce a declarat e adevărat deși s-a cam bâlbâit pe canapeaua lui Capatos, pentru că nu are nicio dovadă concretă pentru a-și susține afirmațiile: „Nu pot să demonstrez. Mergem. Eu am un prieten în Bucureşti, are un hotel şi de fiecare dată când intra în hotel a fost filmată. Se vede cum ea intră prima, după care o urmează alţi bărbaţi.”

trasca_main.jpg

simona trasca iubit
Simona Trașcă se pregătește să se mărite cu alesul inimii ei
Foto: Facebook
loading...
Loading...

Citește și

 • Simona Traşcă este o mămică tânără şi sexy. Blonda, supranumită Pamela de România, învârte bărbaţii pe degete, însă nu se poate lăuda că are noroc în dragoste. Deşi este singură, puţini ştiu că blonda are un băiat mare, care la începutul acestei săptămâni a devenit major.

 • Simona Trasca si fiul ei, Fady

  Bomba sexy intră în orice joc nebunesc, pe la emisiunile tv, de dragul audienţelor, dar, acasă, singura preocupare este fiul ei, Fady, în vârstă de 18 ani.

 • simona trasca se marita

  Pamela de România şi-a îndeplinit visul! Simona Traşcă (36 de ani) a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, chiar în noaptea de Revelion. Blondina a făcut marele anunţ prin intermediul reţelei de socializare Facebook. Vedeta este în culmea fericirii, mai ales că inelul de logodnă este şi un cadou de ziua ei.

 • prostituate de lux simona trasca

  Simona Trașcă nu își mai revine de când a fost chemată la poliție ca martor în dosarul ''Prostituate de lux''. Blonda s-a închis în casă și a refuzat orice comunicare cu cei apropiați.

 • simona trasca

  L-a acuzat că i-a stricat sânii, însă instanţa nu i-a dat dreptate. Simona Traşcă a pierdut procesul cu medicul estetician Marek Vâlcu și ar trebui să-i plătească acestuia daune de 10.000 de lei.

 • simona trasca

  Toată lumea știe că Simona Trașcă (36 de ani) are o relație fericită. Blonda se iubește cu Vasy Broneu de aproximativ cinci luni de zile, iar cei doi chiar s-au logodit la începutul acestui an. Cu toate acestea, logodnicul ei nu este singurul care poftește la formele ei apetisante.