Simona Pătruleasa ţese, cântă şi pictează

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

De câteva luni prezentatoarea ştirilor de weekend de la Kanal D, Simona Pătruleasa, s-a apucat de pictură.

Vedeta merge zi de zi la cursurile Şcolii de Arte, urmând ca în trei ani să fie licenţiată în pictură şi design interior.

Un chevalet, zeci de pensule, pânze şi sute de culori îngrămădite într-o cutiuţă, aşa arată universul Simonei Pătruleasa de mai bine de şase luni. Anul trecut a decis să mai facă o facultate şi astfel şi-a transformat pasiunea într-o activitate zilnică: pictura.

Peste ani, speră să îşi poată deschide propria galerie de artă, poate chiar şi o expoziţie. "Puţin talent cred că există. Îmi aduc aminte când eram învăţătoare că îmi spuneau copiii că le plac picturile mele. Consider însă că talentul trebuie susţinut întotdeauna de muncă şi perseverenţă. Dacă faci cu plăcere şi cu multă pasiune un lucru, cred că îţi reuşeşte, iar atunci şi talentul se împlineşte", spune Simona.

Fascinată de noua sa activitate, vedeta a făcut transformări majore şi în locuinţa sa. Biroul său a devenit mai mult o sală de lucru în care şi-a amenajat un chevalet, lumini speciale şi un birou unde a depozitat cărbuni, goaşe şi tempera în ulei. Îi place să picteze, fredonând melodiile preferate.

În ceea ce priveşte viaţa personală, Simona povesteşte că e mai presus decât cariera, iar singurul lucru care i-ar face viaţa perfectă este să devină mămică.

"Cariera nu e o prioritate pentru mine, familia e pe primul loc. Cariera este o completare a vieţii mele, o realizare profesională mă face fericită, însă o bucurie în familie mă împineşte. Vom fi cei mai fericiţi oameni atunci când vom deveni părinţi", spune Simona.

Mai citeşte:

Simona Pătruleasa: «De Crăciun sunt o noră-model»

Simona Pătruleasa vrea să devină actriţă

Pătruleasa, cadouri de la «travestiţi»

Bal mascat la ziua Simonei Pătruleasa

Pătruleasa s-a ars când îi făcea pâine soţului

Simona a făcut până în prezent câteva zeci de tablouri, o parte din ele donându-le în scop caritabil. Specializarea sa este în peisagistică, urmând să înveţe să realizeze şi portrete.

image
image
image
image
image
image
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net