Simona Pătruleasa e fericită: “Visul nostru a devenit realitate!”

simona_patruleasa.jpg

simona patruleasa
Simona Pătruleasa, alături de fiica ei, Ingrid
foto: arhivă personală

Bucurie mare în familia prezentatoarei TV, Simona Pătruleasa (41 de ani)! Ingrid, fiica vedetei de la Kanal D, și fratele Simonei și-au sărbătorit ziua de naștere în aceeași zi.

Simona Pătruleasa şi-a anunţat prietenii virtuali că are două motive de sărbătoare. “Cu cinci ani în urmă visul nostru a devenit realitate! E năzdrăvană, dar e cea mai mare bucurie a vieții! La mulţi ani, iubirea noastră! Şase septembrie are dublă semnificaţie pentru că tot astăzi s-a născut şi cel mai bun frate din lume. La mulţi ani, Adi!”, a scris Simona pe contul personal de Facebook.

Prietenii virtuali ai vedetei nu au stat prea mult pe gânduri şi i-au transmis Simonei toate gândurile lor bune: “La multi ani!”, “E cu adevărat un înger! La mulţi ani copilă frumoasă!”, La mulţi ani prinţesei! Să fie sănătoasă şi să vă aducă numai bucurii!”.

Simona Pătruleasa și-a dorit foarte mult un copil, însă minunea s-a lăsat mulți ani așteptată. Vedeta a făcut mai multe tratamente de fertilizare și a trăit de câteva ori experiența traumatizantă a pierderii unei sarcini.

"Am încercat ani buni de zile și am reușit la a patra încercare. Eu am făcut fertilizare in vitro. Eu credeam că este foarte simplu, dar nu! Este mult stres, implică mult timp. Am încercat prima oară în România, de două ori în Germania și a patra oară, cu noroc, în România", declarat la un moment dat prezentatoarea știrilor de la Kanal D.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1