Simona Gherghe se teme de întoarcerea la emisiune: "E o luptă în sufletul meu"

475441_370917799634583_265791515_o.jpg

Foto
Simonei îi este foarte greu să se despartă de fiica sa
Foto:Arhivă personală

Simona Gherghe se va întoarce în platoul emisiunii "Acces Direct", luni, 8 ianuarie. Vedeta a mărturisit în cadrul emisiunii "Agenția VIP" cine va avea grijă de micuța Ana Georgia în lipsa ei și a spus că dorește foarte mult ca despărțirea de fiica ei să nu fie una cu lacrimi.

Ana Georgia a făcut deja primiipași, deși are doar șapte uni și jumătate. Simona, ca o mamică mândră, a imortalizat momentul și a încărcat fotografia pe pagina personală de Facebook. Comentariile venite din partea admiratorilor înduioșați de fotografie nu au întârziat să apară. Ei au avertizat-o pe un ton glumeț că greul abia acum începe, căci va fi envoită să alerge după fiica sa prin casă și să efectuze modificări în ceea ce privește modalitatea de amplasare a obiectelor de mobilier. Simona a vorbit deschis, în cadrul emisiunii "Agenția VIP" despre fiica sa și a mărturisit că se gândește cu teamă la momentul în care va trebui să plece de lângă Georgia pentru a munci.

 "Stă sprijinită câteva secunde, e încă mică, are şapte luni şi jumătate, trebuie să aibă răbdare. Şi ea şi noi, ei îi place foarte mult în braţe şi e din ce în ce mai greu.Trebuie să reconfigurăm mobila. Mama mă va ajută, Răzvan când va veni de la muncă, eu până voi pleca la muncă. E o luptă în sufletul meu, toate mamele care au fost nevoite să se întoarcă la muncă ştiu asta. Am stat tot timpul împreună şi sper să nu fie o despărţire cu lacrimi. Crăciunul a fost minunat, Ana a reacţionat foarte frumos, ţipa de bucurie, a fost foarte emoţionant. Au fost nişte Sărbători foarte speciale. Am fost şi cu ea de Revelion, aşa că am stat acasă. Poate la anul vom pleca. Păcat că a lipsit zăpada, vreau să mergem să o dăm cu săniuţa. Cel mai frumos cadou din viaţă noastră a venit, jur, îmi doresc sănătate pentru ea şi pentru noi, atât. Nu ştiu ce va urma, dacă va mai veni un alt copil." a declarat aceasta. 

Loading...