Simona Gherghe, prima apariție la "Acces Direct" cu burtica de gravidă

simona.jpg

simona gherghe
Simona Gherghe a început un nou sezon de "Acces Direct"
Foto: captură Antena 1

Simona Gherghe (39 de ani) va avea parte de un 2017 cu adevărat fabulos, dacă am fi să ne luăm după importanța veștilor cu care a început anul. Îndrăgita vedetă tv și-a anunțat fanii că este însărcinată și că în luna iunie va deveni mămică pentru prima oară.

Luni, 9 ianuarie, Simona a început un nou sezon de "Acces Direct, ocazie cu care le-a arătat tuturor telespectatorilor ce burtică deja conturată are.

simona_gherghe.jpg

simona gherghe
Simona Gherghe și-a arătat burtica de gravidă
Foto: captură Antena 1

 

"Bun găsit, dragii mei! Şi la mulţi ani pentru 2017, pentru că nu am apucat să ne vedem. Doamne, câte noutăţi avem pentru voi. În primul rând, platoul ăsta mare, mare şi foarte, foarte frumos. În al doilea rând, avem asistentă nouă. Şi, cel mai important pentru mine, trebuie să recunosc, faptul că acum pot să vă arăt că suntem doi – că am un bebeluş aici. Se vede? Se vede, se vede. O să vă povestesc mai multe despre bebeluş şi dacă e fetiţă sau băieţel", a spus Simona Gherghe la intrarea în platou, vizibil însărcinată, dar și tare răgușită.

Prezentatoarea tv îl va face tătic pe Răzvan Săndulescu la începutul verii. Blonda și iubitul său sunt împreună din 2013.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1