Simona Gherghe a dezvăluit sexul copilului pe care-l are în burtică. Naște în iunie

simona_razvan-ok.jpg

Simona Gherghe iubit, Simona Gherghe sarcina
Simona Gherghe şi Răzvan Săndulescu se iubesc din 2013
foto: arhivă personală

Simona Gherghe (39 de ani) trece prin cea mai bună perioadă din viața sa. Luni, 9 ianuarie, a început un nou sezon de "Acces Direct", dar a făcut de curând și cea mai așteptată veste, aceea că va deveni mamă.

În prima ediție din acest an, îndrăgita prezentatoare tv a anunțat sexul copilului pe care-l poartă în pântec. Aceasta va avea o fetiță!

"E un moment ușor stânjenitor pentru mine să vorbesc despre propria persoană, așa că am invitat doi oameni care să mă ajute: Roxana Iliescu și Mihai Morar. Mama mi-a spus că voi avea băiat. Răzvan (iubitul ei n.r.) mi-a spus că e fată și uite, fată este. 100% e fată și e zodia Gemeni. O să mai stau câteva luni aici. Mă simt foarte bine, nu am avut nici grețuri. O să fim noi doi (Simona și Răzvan n.r.), dar și mama. Ea e foarte fericită, că e primul nepot în familie", a spus Simona Gherghe spre finalul emisiunii.

 

Loading...

Citește și

  • Simona Gherghe iubit, Simona Gherghe sarcina

    Zvonul pe care toată lumea îl comentează de un an încoace a devenit o certitudine. Click! a aflat că Simona Gherghe (39 de ani) şi iubitul ei, Răzvan Săndulescu (41 de ani), vor deveni părinţi anul acesta, în vară.

  • simona gherghe

    Simona Gherghe (39 de ani) va avea parte de un 2017 cu adevărat fabulos, dacă am fi să ne luăm după importanța veștilor cu care a început anul. Îndrăgita vedetă tv și-a anunțat fanii că este însărcinată și că în luna iunie va deveni mămică pentru prima oară.