Simona Gherghe, criză de nervi în direct! Vedeta şi-a ieşit din minţi

media_145857741656821700.jpg

simona gherghe nervi emisiune
Simona Gherghe a răbufnit în direct
Foto: captură Antena 1

Simona Gherghe şi-a pierdut cumpătul în direct luni seară (21 martie) la emisiunea ''Acces Direct'' pe care o prezintă la Antena 1. Prezentatoarea tv a luat foc când a văzut în ce condiţii mizere trăiesc 3 surori împreună cu părinţii lor.

Totul a început în momentul în care a fost abordat şi subiectul unor fetiţe care locuiesc în condiţii inumane alături de cei care le-au dat viaţă. Micuţele trăiesc de ani buni în mizerie, nu au făcut niciodată baie într-o cadă şi nu au curent în casă. Simona nu s-a putut abţine şi a avut replici tăiaose la adresa celor din Parlament, care, conform acesteia, se fac vinovaţi de soarta celor trei surori.

''Povestea asta e devastatoare. Dacă aş putea acum să fac un lucru, aş lua acest material şi l-aş duce în Parlament, să-l difuzez pe un ecran mare, să îl vadă toţi aleşii acestui popor. Fiecare dintre noi, şi eu, şi voi, şi ei, cei aleşi, purtăm vina situaţiei în care se află aceşti copii. Ei n-au nicio vină, sunt condamnaţi din naştere'', a declarat Simona, în direct, la Antena 1.

loading...
Loading...

Citește și