Simona Gherghe a anunțat când se întoarce la "Acces Direct"

simona_gherghe.jpg

simona gherghe
Simona Gherghe a luat o pauză de la "Acces Direct" pentru a-şi creşte fetiţa
Foto: arhivă personală

Aflată în refacere după operația de peritonită suferită săptămâna trecută, Simona Gherghe este încă acasă, unde își recapătă puterile. Și joi (21 aprilie), locul prezentatoarei a fost ținut tot de Mara Bănică, aflată pentru a patra oară în această ipostază.

Joi spre vineri noapte (14 spre 15 aprilie), în jurul orei 3:00, Simona se afla pe masa de operație a Spitalului Floreasca, unde a suferit o intervenție pentru a scăpa de o peritonită ivită pe neașteptate. De o săptămână, blonda a lipsit de la întâlnirea cu telespectatorii, iar în locul ei s-au perindat Dan Capatos, Mihai Morar și Mara Bănică, fiecare dintre ei având rolul de a capta telespectatorii exact ca Simona.

Prezentatoarea a publicat joi (21 aprilie) un mesaj pe pagina ei de Facebook, în care a ținut să-și liniștească fanii și i-a asigurat că de săptămâna viitoare va fi din nou la post: "Nu v-am mai scris de vreo săptămână... Am multe, multe mesaje de la voi, vă mulțumesc din suflet. Sunt bine, mult mai bine ca ultima dată când am postat aici. Ce a fost mai rău a trecut, m-am refăcut aproape în totalitate, dorm mult, mănânc puțin și des, ca să prind puteri, așa că LUNI vom fi din nou împreună, așa cum v-ați obișnuit, de la ora 17. Mi-e dor de voi, mi-e dor de colegii mei!"

lalele_simona.jpg

simona gherghe lalele
Simona a publicat și o imagine cu un buchet de lalele
Foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

 • simona gherghe

  Deși telespectatorii se așteptau să o vadă măcar miercuri (20 aprilie) pe Simona Gherghe (38 de ani) în platoul emisiunii „Acces Direct”, după ce vineri (15 aprilie) a fost operată de urgență, acest lucru nu s-a întâmplat.

 • simona gherghe marturisiri topor

  Simona Gherghe (38 de ani) a lipsit joi (14 aprilie) de la emisiunea pe care o prezintă la Antena 1, „Acces direct”, fiind înlocuită de Dan Capatos. Dacă iniţial s-a crezut că prezentatoarea are o criză de stomac, se pare că problemele ei erau mult mai grave. Vedeta a fost operată de urgenţă în cursul nopţii de joi spre vineri.

 • simona gherghe

  De câțiva ani, "Acces Direct" înseamnă Simona Gherghe. Frumoasa prezentatoare se află mereu la datorie și le dă întâlnire telespectatorilor în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17:00, la Antena 1. Cu toate acestea, joi, 14 aprilie, blonda a lipsit din platoul emisiunii.

 • simona gherghe

  Pentru prima dată în șase ani de când prezintă “Acces Direct”, Simona Gherghe a lipsit din platoul emisiuniim joi, 14 aprilie. Deși inițial s-a crezut că este o criză de stomac, fără mari complicații, totul s-a agravat mai spre seară.

 • simona gherghe

  După ce Dan Capatos și Mara Bănică i-au ținut locul Simonei Gherghe, care a trecut printr-o problemă de sănătate care a trimis-o la camera de urgență a Spitalului Floreasca, unde a și fost operată de peritonită în noaptea de joi spre vineri (15 aprilie), nici luni (18 aprilie), moderatoarea nu a fost în platoul de la "Acces Direct".

 • simona gherghe nervi emisiune

  Simona Gherghe şi-a pierdut cumpătul în direct luni seară (21 martie) la emisiunea ''Acces Direct'' pe care o prezintă la Antena 1. Prezentatoarea tv a luat foc când a văzut în ce condiţii mizere trăiesc 3 surori împreună cu părinţii lor.