Simina de la «Puterea dragostei» este însărcinată

simina.jpg

simina puterea dragostei
Simina şi Alex de la "Puterea dragostei" vor deveni părinţi
Foto: captură video Kanal D

Simina, fosta concurentă de la «Puterea dragostei», este însărcinată. Bruneta și iubitul ei, Alexandru Zănoagă, au confirmat recent zvonurile care circulau de câteva săptămâni.

Vine un bebeluş în marea familie de la "Puterea dragostei", emisiunea matrimonială difuzată de Kanal d. Simina Loica și Alexandru Zănoagă se pregătesc să devină părinți. Deocamdată, cei doi nu au aflat sexul bebelușului. Concurenții vor face cununia înainte de venirea pe lume a copilului, iar nunta va avea loc apoi, odată cu botezul.

simina_si_alex.jpg

simina puterea dragostei
Simina Loica şi Alexandru Zănoagă au povestit despre copilul pe care îl aşteaptă la o emisiune tv
foto: captură Kanal d

"Da, sunt însărcinată! Am 3 luni și 2 săptămâni. Am așteptat să treacă primul trimestru, ca să știu dacă pot păstra sarcina. Știa Jador pentru că știa un prieten comun, Nikolas. Primesc mesaje că bebelușul e cu Jador. Între noi nu s-a întâmplat nimic, doar ne-am sărutat în emisiune și atât! (...) O să facem nuntă și botez. La Timișoara. Cununia o facem înainte, aici în București, ca să fie copilul pe numele nostru. La nași nu ne-am gândit deocamdată. Încă nu. Am avut o pereche de nași, dar am renunțat la ei. Dacă e fetiță: Daria. Pentru băiat îl las pe el (n.r. Alexandru Zănoagă)", a povestit Simina la "Teo's Show". 

«Puterea dragostei» a ajuns la al doilea sezon

Câștigătorii primului sezon “Puterea Dragostei” au fost Bogdan Mocanu și Bianca Comanici. Din  15 iulie, produc[torii au dat startul celui de-al doilea sezon al show-ului matrimonial. Opt fete și opt băieți, aflați în căutarea dragostei, s-au întâlnit în Casa “Puterea Dragostei”, emisiune prezentată de Andreea Mantea.

Aflat la al doilea seyon, după succesul primei ediţii, «Puterea dragostei» se difuzează șase zile pe săptămână, de luni până vineri, de la ora 11:00 și ora 17:00, și Galele săptămânale, în fiecare sâmbătă, de la ora 15:30.

Din primul sezon, au reintrat în cursa căutării iubirii două fete și doi băieți: cei doi câștigători ai primului sezon, Bogdan și Bianca, și Jador și Mari.

 

 

Citeşte şi:

 

Cine sunt concurenții celui de-al doilea sezon al emisiunii «Puterea Dragostei»

Primul sezon din «Puterea dragostei» se apropie de final. Ce spune Andreea Mantea

Loading...

Citește și

  • andreea mantea

    Andreea Mantea, sexoasa prezentatoare de la Kanal D, are pe mână două emisiuni tv despre cupluri, relaţii şi iubire și face naveta România - Turcia. Andreea Mantea (32 de ani) filmează în weekenduri, în țară, „Se strigă darul” şi în timpul săptămânii, din Turcia, „Puterea dragostei”. Click! a vorbit cu Andreea Mantea despre cele două proiecte de la Kanal D, viaţa din Turcia şi ce îi place acolo.

  • Andreea Mantea, care s-a mutat recent cu băiețelul ei în Turcia, în vederea filmării unui nou proiect la care vedeta lucrează în prezent, s-a întors din nou în România, împreună cu fiul ei, după ce s-a confruntat cu câteva probleme ce i-au cam dat planurile peste cap. Vedeta a avut o problemă care a împiedicat-o să și vorbească o perioadă, și, cum este moderatoarea unei emisiuni, a trebuit neapărat să rezolve situația, decizând să facă acest lucru în țara noastră.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1