Silviu Prigoană: "Adriana e duşmanul copiilor noştri"

prigoana-copii.jpg

silviu prigoana copii
Silviu Prigoană vrea să dea copiii la o şcoală privată
Foto: Arhiva personală

Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu se află în proces pentru că omul de afaceri îşi doreşte ca cei doi copiii ai lor să urmeze cursurile unei şcoli private, iar vedeta de televiziune susţine că nu ar fi indicat să facă acest lucru.

Silviu Prigoană a explicat de ce doreşte ca cei doi fii ai săi, Maximus (7 ani) şi Eduard (5 ani), să meargă la o şcoală privată. El a dezvăluit că mutarea nu va costa nimic, pentru că cei mici au primit burse. Se pare că şcoala unde vrea ca băieţii să fie mutaţi ajută material copiii care provin din familii cu probleme, cum este şi cazul familiei Prigoană, omul de afaceri având un handicap locomotor.

bahmu-copii.jpg

Adriana Bahmuţeanu i se opune fostul soţ şi susţine că cei mici ar fi traumatizaţi de o mutare
Foto: Arhiva personală

"Vreau ce e mai bun pentru copiii mei, investiţiile pentru ei nu sunt în ultimele tipuri de maşini şi avioane, ci în cele mai bune şcoli. Aşa am făcut şi cu Honorius şi cu Silvius. Chiar dacă mama lor era moartă, m-am ocupat să urmeze cele mai bune şcoli de pe planetă. Copiii sunt bursieri, nu trebuie să plătească absolut nimic pentru că şcolile private acordă burse familiilor cu probleme. Şi copiii mei fac parte dintr-o astfel de familie. Eu am un handicap locomotor - am un picior de lemn, iar mama lor are un handicap psihic - prin modul cum se comportă şi atunci copiii au primit bursă", a declarat Silviu Prigoană pentru ziarulring.ro

"Adriana trebuie să facă rating dintr-un proces aiurea"

El a mai spus că şcoala unde îi va da, una britanică, are un sistem foarte bun, care îi va ajuta pe copii să se dezvolte în alt fel. Din punctul de vedere al lui Prigoană, Adriana se opune pentru că vrea să facă rating şi devine, astfel, cel mai mare duşman al copiilor. 

"Nu contează că e privată sau de stat, contează că un copil îşi dezvoltă altfel personalitatea într-o şcoală cum e cea britanică, pe care o consider printre cele mai bune. De ce nu vrea mama lor asta nu-mi dau seama, probabil pentru că e duşmanul copiilor şi trebuie să facă rating într-un proces aiurea în care se bate singură. Nu se va da o soluţie definitivă, e vorba de o ordonanţă preşedinţială care poate fi atacată. Mai există un proces pe rol, la fond, care se va judeca separat. Ea a atacat toate măsurile... În septembrie, a atacat decizia prin care, în august, am fost cu copiii în vacanţă, deşi era rămasă fără obiect, că deja fusesem plecaţi. Dreptul de a avea o relaţie normală cu copiii naturali nu poate fi îngrădit de nimeni", a mai spus Prigoană. 

"N-am ce discuta cu acea fiinţă"

Omul de afaceri a mai adăugat că el nu are ce discuta direct cu fosta lui soţie, de aceea preferă să se rezume la adrese scrise. Din punctul lui de vedere, Bahmu şi-a denigrat copiii şi a spus minciuni la emisiunile de seară despre el şi relaţia lor. 

"N-am ce discuta cu acea fiinţă sub niciun aspect pentru că mi-a denigrat public copiii. I-a făcut bolnavi şi în toate felurile, încearcă să-şi facă rating pe pielea lor şi să aibă un război permanent cu mine tot pentru rating la un anumit trust TV. Însă refuz să-i dau apă la moară şi să-mi târăsc copiii într-un război pentru ratingul doamnei Bahmuţeanu. De asta discutăm doar prin adrese scrise. Ea, având probleme psihice, dacă ne-am întâlni să discutăm despre interesul superior al minorilor, sigur, seara, la Capatos, vom vedea cum ar spune că am încercat s-o omor, s-o otrăvesc, s-o dau cu capul de bordură şi că am înjurat-o de mă-sa şi de ta-su", a completa Prigoană.
 

Loading...

Citește și