Silviei i-a crescut un «palmier» în creștetul capului

sil12-13-vedetete-img-20170.jpg

Silvia s-a pozat la munte cu această pieptănătură-șoc

Solista Silvia Dumitrescu este de departe cea mai cameleonică solistă de pe la noi.

La 57 de ani, ea continuă să experimenteze tot felul de pieptănături, care mai de care mai nonconformiste. În recenta vacanță petrecută la munte, unde solista și-a încărcat bateriile participând la tot felul de jocuri de echipă, ea și-a afișat coafura ”palmier”.

Dar solista a mai șocat de-a lungul vremii. A avut părul vopsit ba în roz, ba în mov sau în verde. Iar în urmă cu peste 20 de ani, ea și-a prins părul în cinci antenuțe, despre care avea să susțină că reprezentau numărul posturilor tv de la acea vreme.

Silvia nu a renunțat la scenă, ea având concerte, vara asta, la Vama Veche, alături de soțul său, instrumentistul Florin Ochescu.

Loading...

Citește și

  • vedete costume de baie, vedete la mare, Loredana Groza, Anca Turcasiu, Silvia Dumitrescu, Laura Stoica, Litoral anii '90

    După 1989, slipii decoltați și sutienele minuscule au venit la putere! Click! îţi arată fotografii de arhivă, realizate pe Litoral, cu cele mai cunoscute artiste de la noi. Silvia Dumitrescu, Laura Stoica, Anca Țurcașiu și Loredana Groza arătau spectaculos în costum de baie.

  • Iulian Ochescu pian Silvia Dumitrescu

    Iuiian Ochescu, fiul Silviei Dumitrescu, a împlinit ieri 24 de ani. Artista și soțul ei, Florin Ochescu, au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Iulian, care a dovedit un talent nemaipomenit în muzică.

  • Silvia Dumitrescu a rămas la fel de cochetă şi la 57 de ani, astfel că recent a ieşit de la coafor cu o şuviţă rozalie pe părul blond. Dar vedetei îi place să se joace cu vopseaua de păr, ea abordând de-a lungul vremii mai multe culori îndrăzneţe, inclusiv roşu şi violet.

  • Vedetele au împânzit Facebook-ul, vara aceasta, cu fotografii din vacanţele de la malul mării. Dacă cele care au trecut pe la medicul estetician îşi etalează cu mândrie busturile siliconate, iată că solistele care nu se mai află la prima tinereţe pozează cel mult într-o rochiţă scurtă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1