Silvia Dumitrescu, sexy în costum de baie, în curtea lui Ovidiu Komornyik

silvia-dumitrescu_11.jpg

silvia dumitrescu
Silvia Dumitrescu, decolteu "la înălțime" și la aproape 60 de ani
foto: arhivă personală

Are aproape 60 de ani, dar a rămas la fel de dezinhibată, haioasă și volubilă ca în perioada ei de glorie, din tinerețe. Silvia Dumitrescu a pus pe Facebook fotografii cu ea în costum de baie, fiind găzduită în vacanță de bunul prieten Ovidiu Komornyik, care deține o pensiune cochetă la Vama Veche.

Silvia Dumitrescu se numără printre cele mai nonconformiste artiste de la noi, care a surprins, încă de la lansare, cu ținutele sale excentrice. Interpreta a apărut pe scenă în patine cu rotile, a avut părul colorat în toate felurile, a purtat minijup şi dres plasă, cu mult înainte ca toate acestea să devină o modă. Iată că această atitudine nu a dispărut nici la 60 de ani, iar Silvia ne demonstrează că vârsta e doar un număr în buletin.

silvia-dumitrescu_3.jpg

silvia dumitrescu
Silvia Dumitrescu, turist în Vama Veche
foto: arhiva personala

Zilele trecute, ea a pus pe Facebook fotografii în care apare în costum de baie, relaxată, bucurându-se de vacanța la Vama Veche, la pensiunea prietenului Ovidiu Komornyik. Pe litoral îi este alături și soțul, Florin Ochescu, alături de care Silvia a trăit o poveste de dragoste demnă de film.

silvia-dumitrescu_2.jpg

silvia dumitrescu
Silvia Dumitrescu, în curtea lui Ovidiu Komornyik, alături de soțul ei, Florin Ochescu (dreapta)
foto: Facebook

Silvia Dumitrescu și Florin Ochescu au făcut nunta de argint

Interpreta şlagărului „E normal la vârsta mea” are şi un mariaj fericit, nu doar o carieră frumoasă. Silvia Dumitrescu şi soţul ei, instrumentistul Florin Ochescu (67 de ani), au bifat în 2018 25 de ani de când au spus “Da”. Cei doi au un fiu, Iulian Ochescu, care îi calcă pe urme tatălui său. „Eu şi Florin ne-am cunoscut la o petrecere, unde eu am dansat cu foarte mulţi colegi. El m-a urmărit toată seara, să vadă cu cine dansez, să se dumirească dacă sunt, cumva, cuplată cu vreunul dintre ei. Eu mă maimuţăream acolo, făceam ca toate alea, el era om serios, dar s-a legat aşa, o discuţie, în timpul dansului şi am schimbat un număr de telefon. Ne-am împrietenit. Adică el era amicul meu cel mai bun şi eu îi povesteam: uite cum se dă la mine cutărică, uite ce mi s-a întâmplat. Până la relaţia cu Florin am mai fost căsătorită cu Mircea Dumitrescu şi, după aia, am mai avut aşa, câteva prietenii, dar îmi pierdusem orice speranţă”, a povestit, în urmă cu ceva timp, Silvia Dumitrescu pentru Click!.

Citește și:

Dida Drăgan şi Silvia Dumitrescu au copil cu acelaşi bărbat. Unde s-au întâlnit recent marile rivale

Ce face soțul Silviei Dumitrescu acasă la Dida Drăgan, iubita lui din tinerețe?

 

 

Loading...

Citește și