Silvia Dumitrescu sfidează trecerea timpului! Artista își arată picioarele superbe și la 60 de ani!

Silvia Dumitrescu (60 ani), interpreta melodiei “Dragă vecină”, este una dintre cele mai îndrăgite artiste din anii ’80-’90 și a știut întotdeauna să fascineze prin firea sa extrovertită și look-ul său nonconformist. În comunism, ea nu era dispusă să facă nici un compromis atunci când venea vorba de aspectul său fizic, fiind o rebelă.

În aceste zile, vedeta se află la mare cu soțul ei, chitaristul Florin Ochescu, cu care e căsătorită de 27 ani. Au un fiu, Iulian, de 26 ani, un talentat pianist. Ei s-au cazat la pensiunea lui Ovidiu Komornyik din Vama Veche. La vârsta pe care o are, Silvia are niște picioare superbe, pe care le expune cu nonșalanță pe plajă și este admirată de trecători. Puțini știu că primul său album a fost interzis deoarece fotografia care însoțea discul era mult prea îndrăzneață pentru anul 1989, iar atunci când i s-a cerut să o schimbe, Silvia a refuzat. Un an mai târziu, comunismul a căzut, iar artista s-a putut manifesta după bunul său plac. 

8-vedete-1_4.jpg

silvia dumitresuc
1986. Făcea furori pe plaja din Mamaia
Foto Arhivă personală

Face eforturi pentru a se menține în formă 

Artista are şi acum un trup de invidiat, însă nu mulţi ştiu că face sacrificii pentru a se menţine. A fost adesea surprinsă de fotoreporterii Click! în timp ce alerga pe aleile  Parcului Herăstrău, dar ţine şi diete, reuşind să slăbească nu mai puţin de zece kilograme. Solista se numără printre cele mai talentate voci din muzica românească. A debutat la Festivalul ”Mamaia”, în 1984, iar un an mai târziu a dat lovitura, la acelaşi concurs,  obţinând un premiu valoros cu melodia ”Nu-mi pare rău”, a compozitorului Marius Ţeicu. 

Loading...

Citește și

  • Celebra cântăreaţă de muzică pop Silvia Dumitrescu, care s-a remarcat la Festivalul Naţional de Muzică Uşoară “Mamaia ‘85”, unde a obţinut Premiul I la secţiunea “Interpretare”, ştie să ţină timpul în loc. A slăbit 10 kilograme, astfel că poate îmbrăca şi acum ţinutele de scenă de la debut. Silvia a devenit anul acesta şi profesoară de canto la Liceul ”George Enescu”.

  • florin ochescu

    Chitaristul Florin Ochescu (66 de ani), soțul cântăreței Silvia Dumitrescu (59 de ani), a fost surprins zilele trecute de fotografii Click! chiar în fața imobilului unde locuiește Dida Drăgan (72 de ani). Cea din urmă e nimeni alta decât fosta lui iubită din tinerețe și totodată mama fiului său cel mare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1