FOTO Silvia Dumitrescu, fără inhibiţii pe plajă în Vama Veche

baza_dreapkta1_silvia_dumitrescu_copy.jpg

A mai stat puțin la plajă

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Vama Veche, stațiunea care nu doarme niciodată, preferata rockerilor, a rebelilor, a celor cu spirit tânăr, este și locul de suflet al Silviei Dumitrescu.

Artista în vârstă de 61 de ani a fost surprinsă săptămâna trecută la plajă, împreună cu soțul și cu fiul ei. Au stat la Plaja de Carte, unde vin foarte multe vedete. Chiar dacă și-au închiriat șezlong, Silvia a preferat să simtă nisipul pe piele, astfel că și-a întins prosopul pe jos, aproape de familie. 

baza_drehapta2_silvia_dumitrescu_copy.jpg

S-a chinuit să-și pună iar costumul de baie pe ea

Vama nu e loc de fițe sau de mari pretenții. Cei care vin acolo caută să se bucure de o anume atmosferă și de libertate, să savureze aerul mării și muzica bună ce răsună șters în difuzoare. Silvia Dumitrescu arată impecabil, bronzată, în formă. S-a bălăcit în apă, apoi s-a relaxat pe prosop, cu ochii închiși. La un moment dat, pentru o și mai multă senzație de libertate, a renunțat la costumul de baie dintr-o singură bucată, probabil prea strâmt și prea ud, și s-a acoperit discret cu o eșarfă. 


A stat așa o vreme, total dezinhibată, după care și-a pus frumos din nou costumul verde pe ea, fără să-i pese că, în tot acest proces, a arătat mai mult decât se cuvenea. Dar ce contează, cine se uită?! E Vama Veche! 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul